ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Πάθημα... μάθημα

Η επόμενη μέρα βρίσκει τους «πράσινους» πολύ πιο προσεκτικούς και έτοιμους να ενισχύσουν ποιοτικά την ομάδα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τρέχει ο προγραμματισμός της Ομόνοιας, με τον Σίμο Ταραπουλούζη και τον Νιλ Λένον να αξιολογούν συνεχώς περιπτώσεις με στόχο να ενισχύσουν ποιοτικά την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Το πάθημα με τον Ζε έχει κάνει πολύ πιο προσεκτικούς τους ανθρώπους των «πρασίνων», ενόψει των επόμενων κινήσεων αλλά και ως προς τα όσα διαρρέουν.

Οι πληροφορίες πάντως επιμένουν πως σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η απόκτηση μέσου box to box και πως έχει ξεχωρίσει περίπτωση που βρίσκεται πολύ κοντά, κάτι που επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος τύπου των «πρασίνων» σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0 την περασμένη Τρίτη. Περί ονοματολογίας ούτε λόγος, και όπως σημειώσαμε πιο πριν πολύ δύσκολα θα δει το όνομα του εκλεκτού το φως της δημοσιότητας.

Παράλληλα στο πλάνο υπάρχει απόκτηση δεκαριού, ενώ δεν θα αργήσει η έλευση επιθετικού, με τη μεταγραφή αριστερού μπακ που θα αποτελεί την εναλλακτική του Λέτσιακς να βρίσκεται επίσης στην ατζέντα. Το κεφάλαιο Λοβέρα παραμένει πάντα, όμως την ίδια ώρα αξιολογούν κι άλλες περιπτώσεις καθώς όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο δύσκολη γίνεται η συγκεκριμένη περίπτωση.

Γενικότερα, οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» θεωρούν πως η μεθοδική δουλειά δεν θα αργήσει να φέρει αποτελέσματα, με την ομάδα να ενισχύεται τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση