ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Personally ο Παπασταύρου για διευθυντή (short list)

Ξεχωρίζουν τρία ονόματα ξένων τεχνικών διευθυντών

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με άκρα μυστικότητα κινούνται στην Ομόνοια σε όλα τα θέματα προγραμματισμού και το κεφάλαιο τεχνικός διευθυντής δεν αποτελεί την εξαίρεση. Ο Σταύρος Παπασταύρου θεωρεί πως η συγκεκριμένη θέση είναι άκρως νευραλγική και χειρίζεται προσωπικά το θέμα εδώ και μήνες με στόχο να περιορίσει στο ελάχιστο το ρίσκο.

Τους τελευταίους μήνες αξιολόγησε δεκάδες ονόματα που έχουν προταθεί, κάποιοι υποψήφιοι έχουν περάσει από προσωπικές συνεντεύξεις και όλα δείχνουν ότι μετράμε αντίστροφα για να μάθουμε τον εκλεκτό του προέδρου των «πρασίνων».

Το μόνο που επιβεβαιώνεται από πλευράς Ομόνοια είναι πως η όλη διαδικασία έχει μπει στην τελική ευθεία και ότι στην λίστα των υποψηφίων έχουν μείνει πολύ λίγα ονόματα, χωρίς όμως να θέτουν χρονοδιαγράμματα για τελικές αποφάσεις και ανακοινώσεις.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως στο short list έχουν απομείνει τρία ονόματα ξένων τεχνικών διευθυντών, με τουλάχιστον δύο εξ αυτών να έχουν προϋπηρεσία σε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Όπως αντιλαμβάνεστε, εδώ που φτάσαμε ο εκλεκτός του κ. Παπασταύρου δεν αναμένεται να έχει ουσιαστικό ρόλο στις μεταγραφές Ιανουαρίου, αλλά θα έχει το βλέμμα του στραμμένο στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Επιστροφή στο γήπεδο

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «πράσινοι» επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και ξεκινούν προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Για τον αγώνα της Δευτέρας στο ΓΣΠ δεν υπολογίζονται Χάμπος Χαραλάμπους, Παπουλής και Ζαχαρίου. Αναμονή υπάρχει για την περίπτωση Ταχούρι-Σράντι, καθώς αναμένουν το διεθνες πιστοποιητικό εγγραφής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση