ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Πίεση για δυο λόγους

Τα δεδομένα πριν το σερί των τεσσάρων αγώνων

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πάντα η περίοδος της διακοπής του πρωταθλήματος είναι μια ευκαιρία να δεις με πιο καθαρή ματιά τα πράγματα. Eίναι σημαντικό για την Ομόνοια –και για την κάθε ομάδα- να δει τα πράγματα με την αποστασιοποίηση του χρόνου.

Να δει ακριβώς ποια είναι η πραγματικότητα. Η πραγματικότητα είναι ότι η ομάδα του «τριφυλλιού» με την μέχρι τώρα εικόνα που έχει παρουσιάσει έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει τον τίτλο.

Βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 20 βαθμούς (5-5-1). Έχει δηλαδή απωλέσει 13 βαθμούς, γεγονός που δεν είναι ευχάριστο και οφείλεται στην αγωνιστική ανισορροπία που τη διακρίνει. Εννοείται ότι η απόδοση πρέπει να βελτιωθεί και –κυρίως- να εξασφαλιστεί η σταθερότητα στην επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων.

Το να πηγαίνεις καλά στα ντέρμπι και να χάνεις τα «μικρά» ματς δεν αποτελεί εχέγγυο κατάκτησης τίτλου. Για να επέλθει βελτίωση της ομάδας –σε απόδοση και σταθερότητα- πρέπει το συντομότερο δυνατό, να μπουν στο κάδρο της προσφοράς και άλλοι παίκτες. Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα, αλλά θα θέσω το προφανές. Οτι υπάρχουν παίκτες της ομάδας που δεν έχουν προσφέρει μέχρι τώρα τίποτα. Το κάδρο των προσφοράς (λογικά) περιλαμβάνει και μετεγγραφές, αλλά για την ώρα αυτό το αφήνουμε. 

Σε μια σοβαρή ομάδα όπως είναι η Ομόνοια, προπονητής και παίκτες ξέρουν ότι το πιο σημαντικό ματς για την ομάδα είναι το επόμενο και προφανώς σκέφτονται αυτό με τον Εθνικό. Στη συνέχεια η ομάδα έχει 3 παιχνίδια με Οθέλλο (εκτός), Νέα Σαλαμίνα (εκτός) και Καρμιώτισσα (εντός).

Όπως και να έχει, πλέον στην Ομόνοια υπάρχει η πίεση για δυο λόγους. Πρώτον γιατί η ομάδα –που από σήμερα μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το πρώτο ματς της σειράς- όπως ήδη αναφέρθηκε, απώλεσε 13 βαθμούς και δεύτερον, διότι ακολουθεί ένα πρόγραμμα όπου μπορεί να «χτιστεί» ένα σερί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Μπεζούς και Φαμπιάνο γλίτωσαν από νέα γκέλα την ομάδα της Λευκωσίας, η οποία πραγματοποίησε άλλη μια μέτρια εμφάνιση
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ