ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Πιο «γεμάτη» αλλά και πιο ανταγωνιστική

Αυτό θα πρέπει να επιδιώξει το «τριφύλλι» στην Πάφο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια αγωνίζεται αύριο την «Πάφος FC» στην Πάφο με στόχο να καταγράψει μία θετική παρουσία και να δείξει ότι βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα, ένα δεκαήμερο πριν τον τελικό κυπέλλου.

Το αποτέλεσμα όπως σε όλα τα ματς των πλέι οφ του πρωταθλήματος δεν είναι σημαντική παράμετρος, όμως σαφώς και δεν αρέσει στον κόσμο ούτε η ήττα ούτε η εικόνα μη ανταγωνιστικότητας που παρουσιάζει η Ομόνοια σε μερίδα των παιχνιδιών αυτής της φάσης. Αυτή η εικόνα δεν είναι αρεστή στον κόσμο έστω και αν υπάρχει ο τελικός. Για τα περί κινήτρου σε τέτοιας μορφής ματς θυμίζω τι είχε πει εύστοχα τις προάλλες ο Σωφρόνης Αυγουστή περί Ομόνοιας και κινήτρου τις προάλλες.

Πιο γεμάτη όπως δείχνουν τα πράγματα θα αντιμετωπίσει την «Πάφος FC» η Ομόνοια στην Πάφο Ο Άνταμ Μάθιους υπολογίζεται για την αναμέτρηση και εναπόκειται στον Σωφρόνη Αυγουστή αν θα του δοθεί χρόνος στο ματς του Σάββατου.

Η άλλη επιστροφή αφορά στον Χαράλαμπο Χαραλάμπους ο οποίος είχε μείνει εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα λόγω τιμωρίας. Αμφίβολος για συμμετοχή αυτή τη στιγμή είναι ο Νεμάνια Μίλετιτς ο οποίος έχασε αρκετές προπονήσεις.

Η Ομόνοια δίνει ακόμα δύο ματς πριν τον τελικό. Πέραν του αυριανού, μια βδομάδα αργότερα και πάλι Σάββατο (20/4-19:00) αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Άρη. Στις 24 Μαΐου στις 19:00, δίνει το ματς της χρονιάς αντιμετωπίζουσα την ΑΕΛ στο ΓΣΠ για τον τελικό κυπέλλου.

Εκεί όπου όχι απλώς συγκεντρώνεται αλλά αφιερώνεται ψυχή τε και σώματι…

Από αύριο στις 09:00, διατίθενται τα Πακέτα Εισιτηρίου για τον τελικό Κυπέλλου

Στην διάθεσή της η Ομόνοια θα έχει τη Βόρεια και την Ανατολική κερκίδα του σταδίου. Συνολικά της αναλογούν 8967 εισιτήρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση