ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Πιο «γεμάτη» παρουσία

Επιστροφές βοηθούν το έργο του Χένινγκ Μπεργκ ενόψει του ντέρμπι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια δίνει το Σάββατο ένα σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δεν πάει στη Λάρνακα με κορυφωμένη ψυχολογία, αλλά με θετική υπό τις περιστάσεις (ψυχολογία).

Προηγήθηκαν δυο νίκες, μια στο κύπελλο και μια στο πρωτάθλημα και ικανοποιητικό σκοράρισμα. Δεν ήταν και οι πλέον ισχυροί αντίπαλοι αυτοί που αντιμετώπισε, δεν έπαιξε σπουδαία μπάλα, αλλά είναι ..νίκες και στρώνουν ψυχολογία.

Επίσης αγωνιστικά, προέκυψαν θετικά συμπεράσματα για το παιχνίδι που έρχεται. Ο Ερικ Μποτεάκ επιστρέφει σταδιακά στα δικά του, αξιοπρεπή στάνταρ απόδοσης, οι Μάρκο Τσέποβιτς και Ανδρόνικος Κακουλλής έδειξαν να βρίσκονται σε κατάσταση βελτίωσης , σκοράροντας και στα δυο παιχνίδια ενώ ο Νικόλας Παναγιώτου γίνεται όλο και πιο πειστικός στο ότι μπορεί να καλύψει μια θέση στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο με επάρκεια.

Ο Χένινγκ Μπεργκ μπορεί να σχεδιάσει το Σαββάτο μια πιο «γεμάτη» παρουσία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μία ομάδα θεωρητικά πιο πλήρη. Το τονίζουμε «θεωρητικά».

Οι Φώτης Παπουλής, Ιγιάγι Ατιέμγγουεν και Κίκο αναμένεται ότι θα είναι διαθέσιμοι.

Οι Φουάντ Μπασιρού (αναμενόταν ψες) και Φρανσίς Ουζόχο (αναμένεται αύριο ) είναι σε κατάσταση ετοιμότητας αφού ήταν σε αγωνιστική δράση. Το αν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή - γιατί είναι και ενδεχομένως η κούραση στη μέση- θα το αποφασίσει Χένινγκ Μπεργκ. Πιο δύσκολο είναι το να συμπεριληφθεί ο Νιγηριανός, λόγω χρονικού σημείου άφιξης.

Για τους Ανταμ Λανγκ Τόμας Χούμποτσαν υπάρχει ακόμη κατάσταση αμφιβολίας.

Αμπντουλαχί Σέχου και Παναγιώτης Ζαχαρίου δύσκολα θα προλάβουν την αποστολή με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος τους.

Αν η Ομόνοια νικήσει βλέπει καλύτερα τα πράγματα στο θέμα της εξάδας και μπαίνει γερά σε μια διαδικασία κυνηγιού, για πιο πάνω.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Αυτό θα πρέπει να νοιώθουν οι παίκτες της Ομόνοιας με τη χθεσινή τους εμφάνιση
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ