ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Πληγώνεται στην επανάληψη

Γνωστό το σκηνικό για την «πράσινη» άμυνα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Του Παντελή Παντελή

Η Ομόνοια δέχτηκε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα απέναντι στην Ανόρθωση (2-0), με τους «πράσινους» να καλούνται να ανασυνταχθούν εν μέσω διακοπής και να επιστρέψουν βελτιωμένοι. Αυτό που συζητιέται αρκετά είναι η απόδοση της ομάδας στο β’ ημίχρονο, εκεί όπου δέχτηκε τα δύο γκολ, ενώ αυτό φαίνεται να είναι ένα γενικότερο πρόβλημα φέτος.

Το «τριφύλλι» δέχτηκε 12 γκολ μέχρι τώρα στον φετινό «μαραθώνιο» με τα περισσότερα να έρχονται στο δεύτερο μέρος των αναμετρήσεων. Πιο συγκεκριμένα εφτά ήταν τα τέρματα που δέχτηκε στην επανάληψη, ενώ άλλα δύο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Επομένως τα 3/4 των γκολ που δέχτηκε το «τριφύλλι» ήρθαν μετά το 45ο λεπτό. Είναι ένα θέμα που χρίζει προσοχής αφού τις περισσότερες φορές από αυτά τα τέρματα «αιμορραγεί» βαθμούς.

Πιο τρανό παράδειγμα βέβαια η αναμέτρηση απέναντι στην Καρμιώτισσα, όπου οι «πράσινοι» δέχτηκαν τρία γκολ μετά το 45ο λεπτό και έχασα τους τρεις βαθμούς ενώ προηγήθηκαν ακόμη και με δύο γκολ διαφορά.

Στο τελευταίο ματς απέναντι στην Ανόρθωση και πάλι οι «πράσινοι» δέχτηκαν δύο γκολ στην επανάληψη (65’,90’), εκεί όπου παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Σαφώς και είναι ένα θέμα που θα πρέπει να μελετήσει ο Αυγουστή, καθώς αρκετές φορές στην επανάληψη η ομάδα της πρωτεύουσας εμφανίζεται λιγότερο συγκεντρωμένη και δέχεται περισσότερα γκολ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση