ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Πληρώνει (και) την αστυνόμευση!!!

Ισχυρό χαρτί έριξαν οι πράσινοι στις διαπραγματεύσεις για το γηπεδικό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τους ιθύνοντες των Βρετανικών Βάσεων αλλά και του γηπέδου στο Δασάκι βρίσκονται εδώ και μέρες οι της Ομόνοιας, με σκοπό και μόνο να διευθετηθεί μια και καλή το «γηπεδικό» πρόβλημα που εμφανίστηκε μετά την ρήξη στις σχέσεις με το ΓΣΠ.

Οι συναντήσεις μεταξύ των εμπλεκομένων μερών είναι συνεχείς καθώς πέραν της σημερινής, υπάρχει προγραμματισμένη και γι’ αύριο το πρωί.

Οι Βρετανικές Βάσεις εξακολουθούν να προβάλουν ως πρόβλημα την αδυναμία αστυνόμευσης των παιγνιδιών κυρίως λόγω της έλλειψης προσωπικού.

Επί τούτου, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε οι της Ομόνοιας έχουν καταθέσει στις διαπραγματεύσεις την πρόθεση τους να επωμιστούν οικονομικά και την ασφάλεια των ματς, καταβάλλοντας στις Βάσεις το ποσό που χρειάζεται για επιπλέον προσωπικό.

Από τη μεριά τους οι του Εθνικού δείχνουν πέρα για πέρα συναινετικοί στις προσπάθειες που κάνει η Ομόνοια για να εξασφαλίσει το γήπεδο καθώς ως γνωστό οι πράσινοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που θα εκσυγχρονίσει περαιτέρω το γήπεδο.

Η αυριανή συνάντηση αναμένεται να είναι καθοριστική ως προς το θέμα, με την Ομόνοια και τον Εθνικό να ελπίζουν στη θετική κατάληξη του θέματος με την συναινετική απάντηση των αρμοδίων στις Βάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

«Όρθια» στο Καζακστάν!

Θετική μπορεί να θεωρηθεί η φετινή πρεμιέρα της Ομόνοιας η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Καϊράτ
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ