ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Ποσότητα με... ποιότητα!

Πολλές οι λύσεις στο ρόστερ, με τις τελευταίες προσθήκες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Την έκτη της προσθήκη στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα η Ομόνοια, η οποία ενέταξε στο έμψυχο της δυναμικό τον διεθνή Κύπριο μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Ζαχαρίου με κανονική μετεγγραφή από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Προηγήθηκαν οι προσθήκες των Έκτορ Γιούστε, Ιγιάγι Ατιέμουεν, Μιξ Ντισκέρουντ, Πάρη Ψάλτη και Φουάντ Μπασιρού. Με την ένταξη του Ζαχαρίου στο ρόστερ, ουσιαστικά κλείνουν οι μετεγγραφικές ανάγκες των πρωταθλητών μας, αν και στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Ας μην ξεχνάμε και την επιστροφή του Έρνεστ Ασάντε στην αγωνιστική δράση, ο οποίος θα καταλάβει την τελευταία θέση στον κατάλογο Α', τις επόμενες εβδομάδες.

Οι «πράσινοι» ενίσχυσαν ουσιαστικά τον άξονα της μεσαίας γραμμής, αλλά και τον μεσοεπιθετικό χώρο, οι οποίοι μοιάζουν... γεμάτοι ποσοτικά, αλλά και ποιοτικά. Ειδικά, στον μεσοεπιθετικό χώρο η ταυτόχρονη παρουσία των Μποτεάκ, Τσέποβιτς, Ντούρις, Ατιέμουεν, Παπουλή, Ζαχαρίου, Λοΐζου, Κακουλλή και Τζιωνή στο ρόδτερ δίνει πολλές λύσεις στον Χένινγκ Μπεργκ για να επιλέξει τον καλύτερο τρόπο που θα παρατάσσει την ομάδα του, ανεξαρτήτως έδρας, αντιπάλου και συνθηκών.

Επιπρόσθετα, με Κούσουλο, Ντισκέρουντ, Γκόμεθ, Μπασιρού, αλλά και τους νεαρούς Κύπριους, ο Νορβηγός τεχνικός έχει επιλογές και στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο οποίος πολλές φορές κρίνει και την έκβαση των παιχνιδιών σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο. Αξίζει να σημειώσουμε πως και στην αμυντική γραμμή, υπάρχουν οι λύσεις, τόσο στα στόπερ, όσο και στα δύο άκρα της.

Ως εκ τούτου, το ρόστερ των πρωταθλητών Κύπρου μοιάζει... γεμάτο ποιοτικά και ποσοτικά και μοιάζει απόλυτα έτοιμο να ανταποκριθεί στον απόλυτο βαθμό στις προκλήσεις που έρχονται, αρχής γενομένης από αύριο Πέμπτη στο ΓΣΠ κόντρα στην Αντβέρπ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση