ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Προσθήκες στα «σκαριά»

Πλησιάζει η ώρα για συμφωνίες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια συνεχίζει τη διαδικασία σχεδιασμού έχουσα το κεφάλι της ήσυχο για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει πια η μεγάλη εκκρεμότητα του ιδιοκτησιακού.

Η ομάδα μπορεί κινείται χωρίς καμιά έγνοια στο κεφάλι αφού δεν υπάρχει οικονομική πίεση δεδομένη. Δεν εννοούμε ότι υπάρχουν λεφτά για πέταμα- άλλωστε ποτέ δεν έχει γίνει αυτό επί Σταύρου Παπασταύρου - αλλά υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθεί ένα ρόστερ πρωταγωνιστικής πορείας στο πρωτάθλημα, διεκδίκησης του κυπέλλου και πρόκριση σε όμιλο στην Ευρώπη.

Αρχισε να ξεκαθαρίζει το σκηνικό με το υφιστάμενο ρόστερ. Ανακοινώθηκαν αποχωρήσεις και μια ανανέωση. Από την ομάδα έχουν ήδη αποχωρήσει για διαφορετικούς λόγους, οι Ισμαήλ Σράντι, Εκτορ Γιούστε, Αρτεμ Μπεσεντίν, Φώτης Κίτσος και Φώτης Παπουλής.
Ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον Φουάντ Μπασιρού για 1+1 χρόνια με βάση την επίσημη ανακοίνωση.

Όπως δείχνουν τα πράγματα θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις, ( αναφερόμαστε σε ποδοσφαιριστές με συμβόλαιο), ενώ καθόλου δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού για άλλους ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα τους Φρανσίς Ουζόχο, Λοΐζο Λοΐζου , Χαράλαμπο Χαραλάμπους.

Κορμός

Η ομάδα δεν θα κάνει απλώς μετεγγραφές, αλλά θα αποκτήσει κορμό. Φορ, κεντρικός μπακ πλάγιοι μεσοεπιθετικοί , «δεκάρι» αριστερό μπακ ( αφού μόνο δεδομένος δεν μπορεί να θεωρείται ο Φώτης Κιτσος) είναι ποδοσφαιριστές που επιβάλλεται να πλαισιώσουν το δυναμικό.

Με την Ευρωπαϊκή υποχρέωση να είναι στις 27 Ιουλίου (2oς προκριματικός γύρος του Conference League) και την προετοιμασία να αρχίζει έναν περίπου μήνα πριν είναι εμφανές ότι ο χρόνος που υπάρχει δεν είναι απεριόριστος. Η ποιοτική και αριθμητική λειψανδρία, για την ώρα, είναι δεδομένη.

Καμία προσθήκη προς το παρόν. Υποψήφιοι παίκτες προς απόκτηση είναι κοντά, αλλά τα ονόματα θα ανακοινωθούν όταν πέσουν οι υπογραφές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση