ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Ψάχνει επιθετικό-Ενημερώθηκε ο Ντούρις

Στο φινάλε των μεταγραφών η ομάδα θέλει να ενισχυθεί στην γραμμή κρούσης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο μεγαλώνει τις απαιτήσεις στην Ομόνοια, με τους «πράσινους» να παίρνουν απόφαση όπως ενισχυθούν με ακόμη ένα επιθετικό, ο οποίος να ανεβάσει την ποιότητα της ομάδας.

Ήδη, η τριανδρία (Μπεργκ-Λάρκου-Ταραπουλούζης) που κάνει κουμάντο στις μεταγραφές βγήκε στην αγορά και ψάχνει τον κατάλληλο παίκτη για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης των πρωταθλητών.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα, ωστόσο ο στόχος των πρασίνων είναι να βρουν ένα ποιοτικό επιθετικό που θα έχει… παραστάσεις σε ψηλό επίπεδο.

Αυτή η εξέλιξη φέρνει αποχώρηση, καθώς ο Μίχαλ Ντούρις ενημερώθηκε από τον Χένινγκ Μπεργκ ότι δεν θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, καθώς έχει αρκετές επιλογές στην γραμμή κρούσης και θα ήταν καλύτερα να πάει σε άλλη ομάδα που θα αγωνίζεται.

Ο ίδιος εξέφρασε την άποψη ότι θέλει να παραμείνει και να παλέψει για μια θέση. Παράλληλά ο μάνατζερ του ξεκίνησε ήδη προσπάθειες για να βρει νέα ομάδα στον Σλοβάκο επιθετικό, αλλά είμαστε ήδη στο τέλος Αυγούστου και υπάρχουν δυσκολίες.

Συνεπώς, τα πάντα είναι ανοικτά και σύντομα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό γύρω από τον επιθετικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση