ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Ψυχολογία και άμυνα

Τα μελήματα του κόουτς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ετοιμάζεται η Ομόνοια για το αυριανό (8μμ) ματς με τον Άρη στο ΓΣΠ. Ετοιμάζεται και ο Σωφρόνης Aυγουστή για το πρώτο του ματς στον πράσινο πάγκο. Ο Κύπριος τεχνικός ξέρει πολύ καλά -το είπε μάλιστα στις πρώτες του δηλώσεις- ότι η ομάδα πρέπει να πάρει άμεσα αποτελέσματα. Είπε επίσης ότι είναι δύσκολο το έργο που έχουν όλοι και πρέπει να βρεθούν λύσεις.

Ων, άριστος γνώστης του πρωταθλήματος ξέρει πολύ καλά τι θα κάνει. Θα πρέπει εν πρώτοις, (αυτό άλλωστε είναι και το βασικό σκεπτικό της πρόσληψης του), να βελτιώσει τη ψυχολογία των παικτών για να αρχίσει επί τέλους να βγαίνει η ποιότητα τους. επίσης θα πρέπει να βελτιώσει το αμυντικό κομμάτι. Η Ομόνοια είναι από την αρχή της σεζόν ευάλωτη αμυντικά. Κάτι πήγε να γίνει με τα τέσσερα ματς ανέπαφησ εστίας επί Γιανίκ Φερέρα αλλά αυτό όπως αποδείχτηκε  ήταν ήταν ένα φωτεινό διάλειμμα στην αρνητική παρουσία της ομάδας στον τομέα.

Αυτά θα πρέπει οπωσδήποτε να «περάσουν» στο χορτάρι προκειμένου να υλοποιηθεί ο στόχος

Αρνητική παρουσία που εκφράζεται με 23 γκολ στο παθητικό σε 22 ματς. Με τέτοια επίδοση δεν μπορεί κανείς να περιμένει πολλά πράγματα. Επειδή δεν μου αρέσει να γράφω αοριστολογίες σημειώνω ότι η άμυνα πλην της δεξιάς πλευράς και της αριστερής (όταν παίζει ο Φώτης Κίτσος) παρουσιάζει …οπές. Θα πρέπει επίσης τα αμυντικά χαφ να κόβουν σε  περισσότερο ικανοποιητικό βαθμό τις επιθέσεις πριν η μπάλα φτάσει στην περιοχή.

Αυτά θα πρέπει οπωσδήποτε να «περάσουν» στο χορτάρι προκειμένου να υλοποιηθεί ο στόχος για μια θέση στην πρώτη εξάδα και για εξασφάλιση εισιτήριου για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσω του Κυπέλλου.

Η Ομόνοια παρατάσσεται στο αυριανό παιχνίδι αντιμετωπίζουσα αγωνιστικά προβλήματα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Πάρι Ψάλτη, Εκτορα Γιούστε και στους τραυματίες Ανδρόνικο Κακουλλή, Γκάρι Χούπερ.

Ο Αρτέμ Μπεσεντίν θα είναι για πρώτη φορά στην αποστολή.

Αυτό της έλειπε

Δεν φθάνουν τα σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα από τα οποία η Ομόνοια πασκίζει να διεξέλθει, προστέθηκε χθες άλλος αναπάντεχος μπελάς. Η Ομόνοια με επιστολή που απέστειλε απαγόρευσε σε 7 άτομα να εισέρχονται στο γήπεδο σε αγώνες της μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. γιατί επιδεικνύουν με βάση το περιεχόμενο της επιστολής που πήραν επαναλαμβανόμενη προβατική συμπεριφορά. Μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της Ομόνοιας τονίζεται πως η διοίκηση των «πρασίνων» σκοπεύει όπως έχει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους εν λόγω οπαδούς σε μεταγενέστερο στάδιο.

Συγκεκριμένα αυτοί οι οπαδοί προπηλάκισαν τον Πρόεδρο Σταύρο Παπασταύρου σε εστιατόριο στη Λευκωσία και κτύπησαν δυο οπαδούς της Ομόνοιας μετά το ματς με τη Πάφο FC.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας απάντησαν στην απόφαση του ΔΣ με αποχή από το αυριανό ματς.

Είναι ιλαροτραγικό να αναφύονται τέτοια θέματα τέτοιες ώρες. Το επαναλαμβάνω.  Ιλαροτραγικό...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση