ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: «Πυρετός» επαφών

Έντονες οι προσπάθειες για ενίσχυση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Θέμα χρόνου, εκτιμούν άπαντες στην Ομόνοια πώς είναι η ανακοίνωση της επόμενης μετεγγραφής για την ομάδα. Οι επαφές είναι συνεχείς έτσι ώστε να πλαισιωθεί το δυναμικό και με άλλους παίκτες για να αρχίσει να μορφοποιείται η ομάδα της σεζόν 2024-25, που σαφέστατα και έχει πολύ διαφορετικές απαιτήσεις σε σχέση τα περσινά αγωνιστικά πεπραγμένα.

Αυτό –δηλαδή η διαμόρφωση του ρόστερ σε πρώτη φάση- σύμφωνα με το τι έχει δηλώσει ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της ομάδας Ανδρέας Δημητρίου υπολογίζεται να γίνει με την  έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας (στις 24 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση).

Ο κόσμος, για την ώρα, πέρα από την αγωνία έχει και μια κάποια… παγωμάρα. Όπως γράψαμε και χθες δεν πέταξε και τη σκούφια του για τις μετεγγραφές που έγιναν (φυσικά και κανείς δεν υπονοεί ότι οι δυο νεοαποκτηθέντες είναι κακοί παίκτες).

Ο κόσμος σαφώς και περιμένει κάτι πιο ηχηρό, όχι επικοινωνιακά, αλλά ουσιαστικά. Περιμένει αυτούς τουσ παίκτες  που θα του φέρουν ηρεμία. Είναι και ένας άλλος  παράγοντας, τα εισιτήρια διαρκείας. Κάτι που πρέπει να πάρει ώθηση. Πέρυσι υπήρχε κράχτης για τα εισιτηρια  και ήταν ο Γουίλι Σεμέδο. Φέτος, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση