ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Ραντεβού ομάδας και λαού στο ΓΣΠ

Περιμένουν την αυριανή αναμέτρηση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Παιχνίδι πολύ σημαντικό το αυριανό για την Ομόνοια, κόντρα σε μια ισχυρή ομάδα που θα μεταβεί στη Λευκωσία με την ελπίδα να ανατρέψει τα δεδομένα, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό.

Ο Νιλ Λένον και οι παίκτες του έχοντες ως ασπίδα και το σκορ του πρώτου ματς καλούνται να διαχειριστούν το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έτσι ώστε να περάσουν στον τελικό.

Ο Νιλ Λένον και οι παίκτες του έχοντες ως ασπίδα και το σκορ του πρώτου ματς καλούνται να διαχειριστούν το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

Σε αυτού του «διαμετρήματος» τους αγώνες, σαφέστατα η καλή ψυχολογία, η ιδανική προετοιμασία, η εφαρμογή του πλάνου και η ψηλή απόδοση έχουν το πάνω χέρι,.

Επιπρόσθετα, δεν πρέπει να αγνοεί κανείς ότι υπάρχει και συγκεκριμένος παράγοντας που δεν θα το χαρακτηρίζαμε αστάθμητο, όπως είναι η δύναμη της έδρας που μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός στην έκβαση μιας σύγκρουσης. Όχι πρωτεύων, αλλά σημαντικός. Γιατί μπάλα παίζουν οι παίκτες και όχι ο κόσμος.

Χθες το μεσημέρι οι πράσινοι ανακοίνωσαν sold out ενόψει του αυριανού επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Ανόρθωση. Κάτι που σημαίνει ότι αύριο το βράδυ  στο γήπεδο της Λευκωσίας, θα σημειωθεί νέο ρεκόρ εισιτηρίων στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο νοουμένου ότι δεν θα υπάρξει μαζική απουσία κατόχων καρτών διαρκείας.

Περισσότεροι από 14 χιλιάδες οπαδοί της Ομόνοιας έκλεισαν θέση στις κερκίδες του ΓΣΠ, ενώ άλλα 1.700 εισιτήρια έχουν στη διάθεση τους οι της Ανόρθωσης.

 Η Ομόνοια συμπληρώνει σήμερα την προετοιμασία της με τον Νιλ Λένον να καταρτίζει την αποστολή μετά την προπόνηση. Αμφιβολία υπάρχει για  τη συμετοχή του Εκτορ Γιούστε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: Ξανά για Σορό

Ομόνοια: Ξανά για Σορό

Τέθηκε πάλι το θέμα του Ιβοριανού από ιστοσελίδα στη Βραζιλία, ενώ υπενθυμίζεται ότι το «τριφύλλι» είχε διαψεύσει
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ