24sports.com.cy
Η Ομόνοια μπορεί να μην τα κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Κόσοβο απέναντι στην Ντρίτα, όμως ένα απ' τα θετικά στοιχεία από το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν η επανεμφάνιση στο αρχικό σχήμα του Νικόλα Παναγιώτου, η οποία συνοδεύτηκε από εξαιρετική παρουσία.
Ο Κύπριος διεθνής στόπερ είχε να αγωνιστεί από το ματς με την ΑΕΚ στις 17 Σεπτεμβρίου, όταν και ξεκίνησε βασικός, έκτοτε δεν είχε καταγράψει άλλη συμμετοχή. Ένα μήνα και κάτι μέρες μετά ο Χένινγκ Μπεργκ τον εμπιστεύτηκε ξανά και ο Παναγιώτου φρόντισε να παρουσιαστεί έτοιμος λες και δεν έχασε λεπτό αγωνιστικό.
Ο 25χρονος άσος απέναντι στους Κοσοβάρους έδειξε έτοιμος, ήταν πρώτος σε όλες τις μονομαχίες και γενικότερα έδειξε πως εμπνέει εμπιστοσύνη και αξίζει να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα των πρασίνων.
Ο ίδιος έδειξε πως όποτε χρειαστεί να αγωνιστεί αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ, ενώ η Ομόνοια έδειξε επίσης πως διαθέτει τέσσερις πολύ καλούς κεντρικούς αμυντικούς.

























