ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:34
 

Ομόνοια: Σε ανοικτή γραμμή με τρεις φορ

Ο Μίκου και άλλοι δυο

Άλλη μία μετεγγραφή φαίνεται πως είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν οι «πράσινοι». Η Ομόνοια βρίσκεται κοντά στην απόκτηση επιθετικού αφού εκεί έχει ριχθεί όλο το βάρος τη δεδομένη στιγμή.

Μια από τις επιλογές είναι ο εκ Βενεζουέλας, με Ουγγρικές επίσης ρίζες, Νικολά Λαντισλάο πιο γνωστός ως Μίκου, που βρίσκεται στο νησί μας. Ο ποδοσφαιριστής είναι στα 34 χρόνια του, τα κλείνει στις 19 του μήνα, και είναι ήδη στην Κύπρο για τελικές επαφές.

Είναι στα υπόψη ακόμα δυο περιπτώσεις επιθετικών με τους οποίους η πράσινη ομάδα σχεδιασμού βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή, με τον ένα εξ’αυτών να είναι Γάλλος.

Η Ομόνοια είναι φυσιολογικό να θέλει να διαπιστώσει αν ο παίκτης που δεν περνά περίοδο νιότης μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μετά από δυο χρόνια στην Ινδία και ών σε κατάσταση απραξίας από το Μάρτιο. Η απραξία του εκ Βενεζουέλας φορ δεν αποτελεί πλεονέκτημα στη διεκδίκηση της θέσης στο πράσινο δυναμικό της επικείμενης χρονιάς.

Είναι στα υπόψη ακόμα δυο περιπτώσεις επιθετικών με τους οποίους η πράσινη ομάδα σχεδιασμού βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή, με τον ένα εξ’αυτών να είναι Γάλλος

Το γεγονός ότι το πρωτάθλημα αρχίζει στις 25 του μήνα και τα τελευταία φιλικά θα γίνουν την ερχόμενη Παρασκευή –με ΑΕΛ- και Σαββάτο - με Νέα Σαλαμίνα - οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο παίκτης που θα έλθει, αν είναι εντάξει σε ετοιμότητα, θα μπει κατευθείαν στα επίσημα ματς. Με το Ραμίρες μη ανταποκρινόμενο, όπως και τον Ντάρμπισαιαρ και τον Άγγλο να προσπαθεί να αποθεραπευθεί –δεν είναι σίγουρο πως θα αγωνιστεί στο ένα εκ των δυο επερχόμενων φιλικών - ο φορ έχει ήδη αργήσει.

Όπως ενημέρωσε χθες η επίσημη ΑΕΛ το φιλικό που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στη Λεμεσό θα διεξαχθεί χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Σχόλια αναγνωστών

Ψηφίστηκε ο νόμος για τις εξώσεις

«Διερωτώμαι για την αδιαφορία δεκαετιών, που οι Νομοθέτες μας ανέχονταν την διάκριση της διαφορετικής ...»
YIANNOULIS  |  10:55

Είναι εφικτή η βελτίωση της οδικής νοοτροπίας;

«Το ταχυδρομείο στην Αραδίππου στη Λάρνακα βρίσκεται πάνω στα φώτα τροχαίας. Συνέχεια είναι σταθμευμένα ...»
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ  |  15:20

Η Τουρκία τρυπά στο «8» εξ ονόματος του ψευδοκράτους

«ΤΟΙΣ ΦΡΟΝΙΜΟΙΣ ........ ΟΛΙΓΑ !!!!»
YIANNOULIS  |  11:05

Διολίσθησε στην 41η θέση η Κύπρος στην διαφθορά

«Κάποιος να στείλει το μήνυμα στους γνστούς γαμπρούδες που εδώ έγιναν ρεζίλι και νομίζουν ότι στο εξωτερικό ...»
ΑΚΑ  |  10:07

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X