ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Σήμα μηδενικής ανοχής για Νικολάου

Το έκανε σαφές στην ΚΟΠ που δείχνει να αντιλαμβάνεται πλήρως τη σοβαρότητα της κατάστασης

Newsroom 24sports

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια μετά τη χθεσινή έκτακτη συνεδρία του ΔΣ. αποτελεί την εξέλιξη του θέματος των ημερών. Ήτοι της…ασυνάρτητης διαιτησίας του Γιώργου Νικολάου. Το κεντρικό μήνυμα που βγαίνει από την ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη συνάντηση με την ΚΟΠ είναι ότι οι «πράσινοι» απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή Γιώργου Νικολάου,

Προσέξτε, η συνάντηση ζητήθηκε την περασμένη Δευτέρα και πραγματοποιήθηκε τη μεθεπόμενη μέρα (δηλαδή χθες). Αυτό καταδεικνύει τη σοβαρότητα με την οποία η ΚΟΠ αντιμετωπίζει το θέμα που δημιουργήθηκε.

Από πλευράς Ομόνοιας στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου (μέσω skype), ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Δημήτρης Γρηγόρη και ο εκπρόσωπος της ομάδας στην ΚΟΠ Νικ Νικολάου.

Το …ζουμί της πράσινης ανακοίνωσης είναι στην εξής παράγραφο: «Στο πλαίσιο της συνάντησης ζητήσαμε την παραδειγματική τιμωρία του Γιώργου Νικολάου για τα σοβαρά και εξόφθαλμα λάθη του, που είχαν ως αποτέλεσμα την αλλοίωση του αποτελέσματος. Η ΚΟΠ ανέφερε πως αντιμετωπίζει το όλο θέμα με μεγάλη σοβαρότητα. Θα αναμένουμε με ενδιαφέρον τις αποφάσεις και ενέργειές της τις αμέσως επόμενες μέρες».

Η 24sports έγκυρα μαθαίνει ότι η Ομόνοια διαμήνυσε παντοιοτρόπως -και όχι μόνο μέσω της χθεσινής συνάντησης στην ΚΟΠ- ότι αν η τιμωρία του συγκεκριμένου διαιτητή δεν είναι παραδειγματική, οι έχοντες την εξουσία να επιβάλουν τέτοια ποινή, σε περίπτωση που δεν το κάνουν θα θεωρηθούν συνένοχοι στη διάπραξη μιας αδικίας που συμβάλλει στην παρακώλυση της ομαλής λειτουργίας του πρωταθλήματος αυξάνοντας ταυτόχρονα κατακόρυφα την προκατάληψη που υπάρχει.

Όπως επίσης μαθαίνουμε ο πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας φέρεται να διακατέχεται από μεγάλη απογοήτευση με αφορμή τη διαιτησία στο «ΑΕΚ Αρένα» ενώ φέρεται την ίδια στιγμή αποφασισμένος να προστατεύσει το προϊόν (της ομοσπονδίας) στέλνοντας στον κάθε Νικολάου το πρέπον μήνυμα. Ξέρει πολύ καλά ότι μια ποινή στο συγκεκριμένο διαιτητή που δεν θα είναι παραδειγματική, θα αυξήσει την προκατάληψη και θα προκαλέσει κόστος στην ομοσπονδία στον ίδιο και φυσικά στο πρωτάθλημα.

“Θα αναμένουμε με ενδιαφέρον τις αποφάσεις και ενέργειές της τις αμέσως επόμενες μέρες». Έτσι κλείνει την προαναφερθείσα παράγραφο της ανακοίνωσης η Ομόνοια.

Δεν είναι μόνο η Ομόνοια που αναμένει με ενδιαφέρον, αλλά άπαντες.

Σύγκλιση

Ας πάμε και στην παράγραφο της ανακοίνωσης που αφορά τη PrimeTel: «Από την πλευρά μας δείξαμε κατανόηση σε όσα με ειλικρίνεια αναφέρθηκαν στη συζήτηση και θεωρούμε πως θα πρέπει να περάσουμε όλοι μαζί στην επόμενη μέρα».

Το «όλοι μαζί στην επόμενη μέρα» είναι… άρωμα σύγκλισης θέσεων. Θυμάστε που η Ομόνοια είχε ζητήσει αύξηση στο ποσό που λαμβάνει για τηλεοπτικά δικαιώματα. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει ανακοίνωση που να αναφέρει για αίσιο πέρας των επαφών μεταξύ των δυο πλευρών. Ίσως η πιο πάνω παράγραφος να είναι ο προπομπός αυτής της ανακοίνωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Η Ομόνοια έχασε στο «Αμμόχωστος» από την ουγγρική Ζαλαγκερζέγκι

Ήττα για τις «ρεζέρβες»

Η Ζαλαγκερζέγκι νίκησε την Ομόνοια που κατέβηκε με πολλές αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό
Newsroom 24sports
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X