ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Stand by για ακραίο

Βρίσκεται σε διαδικασία κρούσεων

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στάση αναμονής τηρεί η Ομόνοια περιμένοντας τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει θέση στα πλάγια. Με τη μεταγραφική περίοδο να αρχίζει από σήμερα επίσημα, η κίνηση αυτή αποτελεί προτεραιότητα χωρίς να σημαίνει ότι θα είναι απαραιτήτως χρονικά και η πρώτη προσθήκη. Η διαδικασία ενίσχυσης είναι δυναμική και όχι στατική, ενώ περιλαμβάνει πολλάκις απρόοπτα.

Οι «πράσινοι» θέλουν έναν ποδοσφαιριστή που θα είναι διεισδυτικός, καλός ντριμπλέρ επαρκής στο «ένας εναντίον ενός» με ικανότητα να πατά συχνά στην αντίπαλη περιοχή και να είναι σε θέση για γκολ.

Οι υποψήφιοι προς απόκτηση έχουν δεχτεί τις κρούσεις και αναμένεται ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. Η Ομόνοια, δείχνει να στρέφεται στην λύση του δανεισμού, γνωρίζοντας ότι απευθείας αγορά απαιτεί πολλά περισσότερα χρήματα. Όλα όμως τα σενάρια είναι πιθανά.

Ο κόσμος ανησυχεί σφόδρα για το χρονικό σημείο πραγματοποίησης των μετεγγραφών. Όχι άδικα, γιατί η καθυστέρηση στην ενίσχυση είναι …καθιερωμένο φαινόμενο στο «τριφύλλι». Και έχει στοιχίσει στην ομάδα.

 Οι παίκτες του Γιανίκ Φερέρα συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι της με αντίπαλο το Παραλίμνι. Η τελευταία νίκη στο 2022, επί του Απόλλωνα στο ΓΣΠ, ήταν χρήσιμη σε μια προσπάθεια  να ανέβει η Ομόνοια ακόμη πιο ψηλά και να πλησιάσει περισσότερο την πρώτη τετράδα. Αύριο, ο στόχος είναι η ...επανάληψη. Αν επιτευχθεί η νίκη θα είναι η πρώτη  εκτός έδρας μετά από τρεις μήνες περίπου. Η τελευταία σημειώθηκε στις 1.10.22 σε εκτός έδρας ματς με τη Δόξα (2-0) στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Από την αυριανή αναμέτρηση θα απουσιάζει ο τραυματίας Φώτης Παπουλής, όπως και ο Παναγιώτης Ζαχαρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση