ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Στο δρόμο για το γήπεδο…

Ο κυριότερος λόγος της επικείμενης του καθόδου Σταύρου Παπασταύρου είναι το συγκεκριμένο θέμα

Newsroom 24sports

Θυμάστε που τις προάλλες είχαμε ανεβάσει κείμενο με αντικείμενο την άφιξη Σταύρου Παπασταύρου, περιλαμβάνοντες ως μέρος των εργασιών που έχει να διεκπεραιώσει  και το θέμα της ανέγερσης του ιδιόκτητου γηπέδου της Ομόνοιας.

Ας φρεσκάρουμε τα πράγματα, υπενθυμίζοντας το κείμενο που δημοσιεύτηκε στις 7 του τρέχοντα μήνα με τίτλο… «Έρχεται ο «θείος» για γήπεδο».

Η λογική σκέψη είναι ότι τα πράγματα έχουν προχωρήσει από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι τώρα.

«Περί τα τέλη Νοεμβρίου αναμένεται στην Κύπρο ο Σταύρος Παπασταύρου. Ο ισχυρός άνδρας της Ομόνοιας θα παρακολουθήσει τον αγώνα με την ΕΝΠ και το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

Αρχικά ο στόχος του ήταν να βρεθεί στην Κύπρο νωρίτερα, όμως οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον ανάγκασαν να μετατοπίσει την ημερομηνία άφιξης του.

Από εκεί και πέρα ο Σταύρος Παπασταύρου θα έχει επαφές με τους συνεργάτες του (κάτι που κάνει και απ’ την Αμερική μέσω της πλατφόρμας Zoom), αλλά και με τους ποδοσφαιριστές.

Πάντως είναι δεδομένο πως θα ασχοληθεί και με το θέμα του γηπέδου, το οποίο έχει αναλάβει αποκλειστικά και μόνο ο ίδιος. Είναι το προσωπικό του στοίχημα του και όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις».

Σήμερα το 24sports είναι σε θέση να αποκαλύψει  ότι ο κύριος λόγος της επίσκεψης του Σταύρου Παπασταύρου στην Κύπρο είναι το θέμα του ιδιόκτητου γηπέδου. Όπως έχει ήδη γνωστό ο πρόεδρος της εταιρείας έχει προχωρήσει σε επιτόπια εξέταση χώρων και προσανατολίζεται προς συγκεκριμένη λύση, ως μια εκ των επιλογών. 

Επίσης στην τελευταία  του επίσκεψη  στην Κύπρο τον περασμένο Αύγουστο, βγήκε στο προσκήνιο ξανά,, (είχε τεθεί και τον Μάιο αλλά δεν υπήρχε ανταπόκριση από την Τράπεζα Κύπρου), το θέμα του τεμαχίου γης στις «Χαλεπιανές». Αποκαλύφθηκε –και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε από την Ομόνοια- ότι η Τράπεζα Κύπρου στην οποία ανήκει από το Απρίλιο του 2017 το συγκεκριμένο κομμάτι γης που αποκτήθηκε έναντι των οφειλών της ιδιοκτήτριας εταιρείας Lockwood Properties Limited προς την ίδια, επικοινώνησε με το Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής Εταιρείας του «τριφυλλιού» για διευθέτηση συνάντησης. Από ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η ζητηθείσα επαφή έχει γίνει.

Όπως όλα δείχνουν με την άφιξη του Σταύρου Παπασταύρου που τοποθετείται στο τέλος του τρέχοντα μήνα, θα γίνει συνάντηση με τη διεύθυνση της Τράπεζας Κύπρου για το θέμα των διαπραγματεύσεων για αγορά των «Χαλεπιανών». Η λογική σκέψη είναι ότι τα πράγματα έχουν προχωρήσει από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι τώρα.

Το θέμα του ιδιόκτητου γηπέδου της Ομόνοιας χειρίζεται αποκλειστικά ο Σταύρος Παπασταύρου που κινείται σε καθεστώς απόλυτης μυστικότητας.

Για την ιστορία υπενθυμίζουμε ότι οι «Χαλεπιανές» αγοράστηκαν το 2003 έναντι του ποσού των δύο εκατομμυρίων λιρών από την εταιρεία Lockwood Properties Limited. Αν και δεν ήταν ιδιοκτησία της Ομόνοιας το ακίνητο, υπήρχε συμφωνία μεταξύ των μετόχων της ιδιοκτήτριας εταιρείας Lockwood Properties Limited, στη βάση συγκεκριμένης μελέτης βιωσιμότητας που είχε διενεργηθεί, ότι στη συγκεκριμένη περιοχή θα κατασκευαζόταν το νέο γήπεδο της Ομόνοιας.

Η εταιρεία θα συνεισέφερε τη γη, η Ομόνοια θα χρηματοδοτούσε την κατασκευή του έργου (σ.σ. θυμίζουμε ότι το αρχικό σχέδιο δεν αφορούσε μόνο την κατασκευή γηπέδου αλλά και χώρου δεξιώσεων και αθλητικού κέντρου) και όλα τα μέρη θα επωφελούνταν σε βάθος χρόνου από τα κέρδη που θα απέφερε το έργο. Σημειωτέον ότι αυτή η συμφωνία ήταν προφορική και δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:16

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Η Ομόνοια έχασε στο «Αμμόχωστος» από την ουγγρική Ζαλαγκερζέγκι

Ήττα για τις «ρεζέρβες»

Η Ζαλαγκερζέγκι νίκησε την Ομόνοια που κατέβηκε με πολλές αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό
Newsroom 24sports
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ