ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Στο level που απαιτούν οι καιροί

Περί της ενίσχυσης (και πάλι) ο λόγος

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια ανακοίνωσε χθες τη δεύτερη της μετεγγραφή εντάσσοντας στη δυναμικό της το 27χρονο Ελλαδιτη δεξιό μπακ Γιάννη Μασούρα . Η πρώτη προσθήκη ήταν αυτή του Βραζιλιάνου Εβάντρο Κόστα.

Είναι αλήθεια ότι αμφότερες οι κινήσεις δεν εντάσσονται σε αυτές που φέρνουν πανηγυρισμούς στον κόσμο. Μπορεί να «βγάλουν μάτια» στο πρωτάθλημα αυτοί οι δυο παίκτες,( και μακάρι χίλιες φορές αυτό να γίνει), αλλά ως προσθήκες δεν ..ηρεμούν αυτή τη στιγμή τον κόσμο που «κουβαλά» την πίκρα και τη λογική δυσπιστία του.

Πίκρα και δυσπιστία για τον απλούστατο λόγο ότι η ομάδα τα τελευταία χρόνια έκανε αρκετές μετεγγραφές, που δεν ήταν καθόλου αποδοτικές. Το τελευταίο πράγμα για το οποίο μπορεί να κατηγορήσει κανείς τον Ομονοιάτη στο θέμα της ενίσχυσης είναι το ότι διακατέχεται από υπερβολικό αρνητισμό.

Η αναμονή, το περίμενε, το σήμερα, αύριο, τέλος εβδομάδας, αρχές της άλλης και πάει λέγοντας είναι το σύνηθες σκηνικό για τον Ομονοιάτη κατά τα τελευταία χρόνια. Φυσικά και δεν είναι τόσο αρνητικό αυτό, όταν υπάρχει …καρποφορία. Στην περίπτωση της Ομόνοιας όμως δεν υπήρξε.

Είναι ηλίου φαεινότερο το ότι πρέπει να αποκτήσει η Ομόνοια λίγο παραπάνω ποιότητα. Όσον αφορά το οικονομικό θέμα της ενίσχυσης –αποδεδειγμένα- λεφτά… υπάρχουν.

Ας είναι οι επόμενοι παίκτες που θα φορέσουν τα πράσινη φανέλα όχι στο level που θα μας σοκάρει το γεγονός πως ήρθαν στην Κύπρο (αυτά είναι υπερβολές) αλλά στο level που απαιτούν οι καιροί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση