ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Στο ρυθμό του «περίμενε»

Ο κόσμος θέλει κινήσεις αλλά μέχρι στιγμής δεν τις βλέπει

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Διαβάζεις δεξιά, διαβάζεις αριστερά και καταλαβαίνεις την ανησυχία και την αγωνία των οπαδών της Ομόνοιας που βλέπουν την ομάδα τους να μένει, μέχρι τώρα, άπραγη στο μετεγγραφικό μέτωπο. Υπάρχει έντονος προβληματισμός, που όμως για την ώρα, δεν φτάνει στα όρια της απογοήτευσης.

Οι προπονήσεις άρχισαν αλλά δεν σημειώθηκε μέχρι τώρα καμιά ουσιαστική εξέλιξη. Ο 23χρονος διεθνής Μαυροβούνιος μέσος Νόβιτσα Εράκοβιτς σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του ανακοίνωσε τη μετεγγραφή του στο τριφύλλι, αλλά από την Ομόνοια …σιγή ιχθύος. Μετεγγραφή όπως θυμάστε είχε ανακοινώσει ο Σταύρος Παπασταύρου, ενώ από το αρμόδιο επιτελείο διαρρέει ότι υπάρχουν «κλεισμένοι» παίκτες που δεν ανακοινώνονται τώρα για αντικειμενικούς λόγους, αλλά, ανακοινώνονται συντομότατα. Η ουσία όμως είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα για την ώρα.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας εταιρείας και σωματείου (η σχετική ανακοίνωση ήχησε γλυκά στο αυτί του κάθε Ομονοιάτη) σωματείο και εταιρεία «μίλησαν» για εξαιρετικές προοπτικές και όραμα.

Αυτά ο κόσμος τα αντικρίζει ως υποσχέσεις που περιμένει να γίνουν πράξη. θέλει δηλαδή να δει αυτό που έμαθε να βλέπει για χρόνια Μια ανταγωνιστική Ομόνοια

Θελε να δει ντυμένους στα πράσινα παίκτες που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και θα την σπρώξουν στη διεκδίκηση των στόχων Και είναι σημαντικό αυτοί οι παίκτες η σε κάθε περίπτωση κάποιοι εξ’ αυτών να ανέβουν στο αεροπλάνο μαζί με τους υπάρχοντες για να μεταβούν στην Πολωνία για το βασικό μέρος της προετοιμασίας Είναι σημαντικό και για λόγους ουσίας αλλά και ψυχολογίας .Είναι ασφαλώς ένα θέμα και το πόσο γρήγορα θα καταφέρουν να προσαρμοστούν στα δεδομένα της ομάδας, οι παίκτες που θα αποκτηθούν. Η Ομόνοια όμως «υποχρεούται» να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη και πλήρης στα πρώτα ευρωπαϊκά της παιχνίδια .

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δήλωσε τα εξής για τον προγραμματισμό: «Είναι ένα κομμάτι που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατό και 100% σίγουροι για τον κάθε ποδοσφαιριστή που θα έρθει στην ομάδα. Εδώ και αρκετές μέρες έχουμε βάλει κάποιους στόχους και βλέπουμε και περιμένουμε να υλοποιηθούν και να μπορέσουμε να μας δώσουν το κάτι παραπάνω μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές την φετινή χρονιά.»

Για την ώρα τίποτα δεν έχει γίνει που να δείχνει ότι θα δημιουργηθεί μια μεγάλη ομάδα.

Λέτε στη σημερινή παρουσίαση του Αθλητικού διευθυντή, Γέσπερ Γιάνσον που θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ (11:00) να υπάρξει κάτι διαφορετικό;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση