ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Στο σεργιάνι για... Κύπριο μπακ

Ρίχνει... ματιές στην εγχώρια αγορά το «τριφύλλι»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Του Παντελή Παντελή

Μία από τις θέσεις στις οποίες η Ομόνοια χρειάζεται άμεσα ενίσχυση είναι αυτή του δεξιού μπακ, αφού αυτή την στιγμή στο ρόστερ με Μάθιους, Μίλετιτς και Ψάλτη να αποχωρούν δεν υπάρχει λύση.

Η ομάδα της πρωτεύουσας ψάχνεται και στην κυπριακή αγορά, αφού υπάρχει ενδιαφέρον όπως έγινε γνωστό για τον Μάριο Δημητρίου.

Η Ομόνοια καλοβλέπει επίσης άλλες περιπτώσεις από το εγχώριο πρωτάθλημα που μπορούν να αποτελέσουν back-up για την συγκεκριμένη θέση, αφού αναμένεται ότι το «τριφύλλι» θα φορέσει και ο Έλληνας Γιάννης Μασούρας (ο οποίος προορίζεται για βασικός).

Ελεύθεροι στην αγορά αυτή την στιγμή είναι οι Μηνάς Αντωνίου και ο Ανδρέας Φιλιώτης, ενώ ακούγεται επίσης κατά καιρούς το όνομα του Κωνσταντίνου Σεργίου ο οποίος διαθέτει συμβόλαιο με τη Νέα Σαλαμίνα.

Βάλντας Νταμπράουσκας και Γιάννης Αναστασίου ξέρουν τι χρειάζεται το ρόστερ και έχουν φτιάξει λίστα με τους στόχους και τις προτεραιότητες του. Πάντοτε υπάρχει το Plan B, ακόμη και C και αυτό αναμένεται να ακολουθήσουν αν δεν καταφέρουν να τα βρουν με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

Επομένως ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν στην Ομόνοια βρίσκεται σε πλήρης λειτουργία. Υπάρχουν επαφές με ποδοσφαιριστές και σύντομα αναμένονται νεότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση