ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Στοίχημα η επίθεση

Χρειάζεται και επιβάλλεται να γίνουν αλλαγές

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Είναι δεδομένο ότι η Ομόνοια αναζητά παίκτες που θα παίζουν στην επίθεση. Στο μεταγραφικό σχεδιασμό περιλαμβάνει την απόκτηση ενός επιθετικού (αντί-Ασάντε), ενός εξτρέμ και ενός επιτελικού μέσου.

Τρεις προσθήκες που θα μπορούν να την αλλάξουν ολοκληρωτικά, εάν υπολογίσουμε τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ αυτή την στιγμή.

Προσδοκία της τριανδρίας ( Μπεργκ-Λάρκου-Ταραπουλούζης) είναι να έρθουν στην ομάδα πιο ποιοτικοί παίκτες από αυτούς που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην Ομόνοια.

Εξού και το ενδιαφέρον των πρωταθλητών για τον Τορνίκε Οκριασβίλι. Ο Γεωργιανός είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά και να αλλάξει ολοκληρωτικά το παιχνίδι της Ομόνοιας.

Βέβαια, ο Γεωργιανός δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει στα υπόψη της η επιτροπή προγραμματισμού. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες αξίας, καθώς φέτος θα επικεντρωθούν στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα.

Οπόταν, με τρεις ποιοτικές προσθήκες στην γραμμή κρούσης, τότε η Ομόνοια θα αλλάξει εντελώς επιθετικά. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται και επιβάλλεται να συμβεί αυτό, έτσι ώστε να βρει περισσότερες λύσεις στο σκοράρισμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση