ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Στοχεύει στην ετοιμότητα

Αυτήν που πρέπει να έχει στον τελικό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου (18 Μαΐου, 20:00. ΓΣΠ) η Ομόνοια έχει μπροστά της 13 ημέρες και σε αυτό το διάστημα υπάρχει η τελευταία υποχρέωση για τα playoffs με την «Πάφος FC» στην Πάφο (11 Μαίου,19.00).

Διάστημα που δίνει στον Γιάννη Αναστασίου τη δυνατότητα για τελικές δοκιμές πριν το μεγάλο ραντεβού με ξεκάθαρη στόχευση στην ετοιμότητα που χρειάζεται να έχει η ομάδα στον τελικό, πνευματική και αγωνιστική, παράλληλα με τη φρεσκάδα και την πληρότητα που απαιτείται για να αποβεί νικηφόρο το ματς και η ομάδα να φύγει από το γήπεδο με το τρόπαιο ανά χείρας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Αυτό είναι και το βασικό ζητούμενο καθώς σε επίπεδο προσώπων είναι προφανές ότι υπάρχει ένας συγκεκριμένος κορμός παικτών στον οποίο θα στηρίξει το πλάνο του. Ο κορμός επί του οποίου έγινε η εξαιρετική πορεία κατά τη διάρκεια των playoffs. Η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Αρτινός κόουτς είναι λίγο πολύ αναμενόμενη. Είναι κάποιες σταθερές που δύσκολα αλλάζουν, αν δεν υπάρξει φυσικά κάποιο απρόοπτο μέσα σε αυτό το διάστημα.

Επαναρχίζουν την Δευτέρα του Πάσχα, οι προπονήσεις με την ομάδα να μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το παιγνίδι πρωταθλήματος με την «Πάφος FC» με το μυαλό βεβαίως να είναι στραμμένο στον τελικό.

Η προσοχή  θα είναι επικεντρωμένη στους Φαμπιάνο και Ανταμ Λανγκ. Θα ανεβάσουν ρυθμό και αν καταφέρουν να προπονηθούν κανονικά θα βρίσκονται στην αποστολή

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση