ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:30
 

Ομόνοια: Συμβόλαιο ζωής και ευθύνης

Πέραν από συμβόλαιο ζωής, η Χριστοφή υπέγραψε και συμβόλαιο... ευθύνης.

Newsroom 24sports

Ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα το σίριαλ Δημήτρη Χριστοφή στην Ομόνοια, με την υπογραφή νέου, τετραετούς συμβολαίου. Η αλήθεια είναι πως το θέμα κράτησε περισσότερο από ότι περιμέναμε, με δεδομένο ότι οι δύο πλευρές είχαν εκφράσει κατά καιρούς την κοινή επιθυμία να συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασίας, για πολλά ακόμα χρονιά.

Το τι έχει γίνει τους προηγούμενους μήνες και ποιοι ήταν οι λόγοι που καθυστέρησαν την υπογραφή του νέου συμβολαίου δεν έχει πλέον σημασία. Ευθύνη μπορεί να χρεωθεί και στις δύο πλευρές. Αυτό που μετρά είναι πως ο «Τζίμης» έβαλε επιτέλους την υπογραφή του στο συμβόλαιο ζωής με την Ομόνοια και θα συνεχίσει να φοράει το τριφύλλι στο στήθος - τουλάχιστον - μέχρι το 2021, συμπληρώνοντας 11 χρόνια παρουσίας στο «Ηλίας Πούλλος»!

Σαφώς και πρόκειται για μια θετική εξέλιξη και για τις δύο πλευρές, κυρίως για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος με το νέο συμβόλαιο εξασφαλίζει το μέλλον της οικογένειάς του, αφού οι συνολικές απολαβές ανέρχονται στο ένα εκατομμύριο ευρώ! Πέραν από συμβόλαιο ζωής, η Χριστοφή υπέγραψε και συμβόλαιο... ευθύνης.

Ευθύνης απέναντι στην διοίκηση, αλλά και τον κόσμο της Ομόνοιας. Όχι μόνο γιατί είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της ομάδας, γεγονός που από μόνο του δημιουργεί απαιτήσεις και προσδοκίες, αλλά κυρίως γιατί έχει αποδείξει ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά, όχι μόνο σε μερικά παιχνίδια, αλλά μπορεί να καθορίσει ακόμα και τους στόχους της ομάδας του. Τα προηγούμενα δύο χρόνια πέρασε δύσκολα. Ταλαιπωρήθηκε από συχνούς τραυματισμούς και μαζί του ταλαιπωρήθηκε και η Ομόνοια .

Ο «Τζίμης» γύρισε πλέον σελίδα και παρουσιάζεται αποφασισμένος να επιστρέψει δυναμικά στη νέα σεζόν και να προσφέρει αυτά που δεν μπόρεσε στη μεγαλύτερη διάρκειας της περασμένης διετίας. Αυτό περιμένει και ο Πάμπος Χριστοδούλου, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες του Χριστοφή και πως με τις εμφανίσεις του μπορεί να ανεβάσει και το επίπεδο της ομάδας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Οι επιθέσεις κατά Χριστοδουλίδη και η νέα λίστα του Οδυσσέα

«Δια της πλαγίας η Καθημερινή πλασάρει τον Υπουργό Εξωτερικών ως εν δυνάμει υποψήφιο στις προεδρικές ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:41

Απαντούν οι εκπαιδευτικοί στην έκκληση Χαμπιαούρη για διάλογο

«Ως εκπαιδευτικές οργανώσεις είστε απαράδεκτοι. Δεν σέβεστε ούτε την εργοδότησή σας, ούτε τους μαθητές, ...»
Ελένη Αγαθοκλέους  |  18:46

Δρόμος μετ’ εμποδίων για τον τουρισμό

«Τα παιδία παίζει, οι ηλίθιοι πληρώνουν φόρους και οι ατσίδες πωλούν και αγοράζουν τα πάντα και τους ...»
Ai Em  |  09:37

Ο Ερντογάν απειλεί τις ΗΠΑ με εισβολή στη Συρία

«Ρε μ......κα Τραμπ, σε λίγο θα σου ζητήσει να κάνεις επίκυψη και επειδή αντιλήφθηκε ότι είσαι επιρρεπής..... ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X