ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Συμπληρώνει καρέ φιλικών και επιστρέφει

Σήμερα (11/07) το τελευταίο φιλικό στην Πολωνία

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το τέταρτο και τελευταίο της φιλικό επί Πολωνικού εδάφους δίνει σήμερα (11/07, 19:00 / Ομόνοια TV και Cytavision) η Ομόνοια. Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές μέρες, οι «πράσινοι» θα συμπληρώσουν καρέ φιλικών αγώνων απέναντι στην Τερμάλικα.

Αξίζει να πούμε πως πρόκειται για Πολωνική ομάδα που έχει τη βάση της στην πόλη, Nieciecza. Την περσινή σεζόν πανηγύρισε την άνοδο της στα μεγάλα σαλόνια τερματίζοντας ως δεύτερη στη Β’ Κατηγορία, ενώ μόλις το 2015 καταγράφηκε η παρθενική της εμφάνιση στην πρώτη κατηγορία.

Από πλευράς «τριφυλλιού» τώρα, σαφέστατα το εν λόγω ματς αποτελεί άλλη μια ευκαιρία για τον Χένινγκ Μπεργκ ούτως ώστε να βγάλει σημαντικά συμπεράσματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το δικό του ενδιαφέρον συγκεντρώνει βέβαια και το πως θα αποφασίσει να ανακατέψει την τράπουλα…

Όσον αφορά στα προηγούμενα παιχνίδια υπενθυμίζουμε πως η Ομόνοια εξήλθε αρχικά ισόπαλη 2-2 με τη Διναμό Βουκουρεστίου, για να ακολουθήσουν οι ήττες από Ραντόμιακ (2-1) και Μακάμπι Νετάνια (3-2).

Όπως γράψαμε και πιο πάνω με το αποψινό φιλικό ολοκληρώνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με την αποστολή να μπαίνει αύριο (12/07) στο αεροπλάνο για επιστροφή.

Ακολούθως η ομάδα της Λευκωσίας θα μπει στην τελική ευθεία ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της σεζόν (24/07) κι ενώ ως γνωστόν η πρόβα τζενεράλε ορίστηκε την ερχόμενη Πέμπτη (17/07) κόντρα στην ΑΕΚ Αθηνών στην «ΟΠΑΠ Αρένα».

*Πολλά είναι εκείνα που είχε να σημειώσει ο συνεργάτης του Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος βρέθηκε χθες (10/07) στη Γεωργία για το παιχνίδι της Τορπέντο Κουταίσι με την Ορντάμπασι (4-3), για τον πρώτο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ.

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση