ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Τα δοκιμασμένα ντόπια και ξένα προϊόντα

Η με βάση τα πεπραγμένα μορφή της ενίσχυσης

Newsroom 24sports

Με έξι βήματα να μένουν για το τέλος του πρωταθλήματος, η Ομόνοια έχει κάνει ζουμ, στο τρόπαιο. Επιθυμεί διακαώς να τοποθετήσει άλλο ένα τέτοιο στην πλούσια τροπαιοθήκη της για πρώτη φορά μετά από το 2010. Έξι νικηφόρα βήματα χρειάζονται. Ίσως όμως και λιγότερα.

Όλοι στην Ομόνοια βλέπουν την  προσπάθεια που επικεντρώνεται στο πώς θα σηκώσουν την κούπα. Για την ώρα και μέχρι την επίτευξη του πολυπόθητου στόχου όλα τα άλλα δεν είναι ακριβώς σε δεύτερη μοίρα, αλλά σε… αναμονή.

Το θέμα όμως που σταθερά ενδιαφέρει τον κάθε φίλαθλο της κάθε ομάδας είναι η ενίσχυση. Η δουλειά που γίνεται σε μια μεγάλη ομάδα επί τούτου είναι ολόχρονη. Τώρα λόγω της προτεραιότητας που αναφέραμε βρίσκεται σε μερική υποχώρηση της έντασης.

Ο Χένινγκ Μπεργκ ξέρει τους παίκτες του, την ομάδα και τα χαρακτηριστικά της Έχοντας την εικόνα του ρόστερ ξέρει τι χρειάζεται. Στο μυαλό του είναι ξεκάθαρα τα πράγματα.

Όσον αφορά την εικόνα που θα έχει η ενίσχυση θα πρέπει κανείς να θυμηθεί πως κινήθηκε Ομόνοια κατά τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους. Αποκτήθηκαν παίκτες δυο κατηγοριών. Παικτες που γνωρίζει ο Χένινγκ Μπεργκ, αλλά και παίκτες που γνωρίζει και αυτός και οι συνεργάτες του Νεόφυτος Λάρκου και Σίμος Ταραπουλούζης αλλά ταυτόχρονα γνωρίζουν και οι ίδιοι το κυπριακό πρωτάθλημα. Δηλαδή τα ψώνια αφορούν δοκιμασμένα προϊόντα. Ντόπια και ξένα.

Θυμίζουμε: Νταβίντ Ακιντόλα, Μίκαλ Ντούρις, Φώτης Παπουλής, Κίκο, Ερνστ Ασάντε, Μάρκο Τσέποβιτς.

Άρα ο κόσμος της Ομόνοιας, εκτός απροόπτου, όταν έλθει η ώρα και η στιγμή που η ένταση των μετεγγραφών θα ανέβει, με βάση το τι γίνεται τελευταίως θα υπολογίζει γενικώς το τι να αναμένει…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση