ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Τα δύο «νέα πρόσωπα» που ενισχύουν το ροτέισον

Σαιντού Αλιούμ και Χάμπος Χαραλάμπους… δίκην προσθηκών

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Έχουμε σημειώσει πολλάκις ότι τα ενοχλητικά για την πλειοψηφία του φίλαθλου κόσμου διαλείμματα των Εθνικών ομάδων, (για να πέφτουν στις ομοσπονδίες τα λεφτουδάκια από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και ας επιβαρύνονται οι ποδοσφαιριστές λες και δεν είναι και αυτοί ανθρώπινα όντα), είναι ανώφελα για την Ομόνοια, που διαθέτει μεγάλο αριθμό παικτών που αγωνίζονται στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών καταγωγής τους.

Αυτή όμως τη φορά το διάλειμμα αποδείχθηκε θετικό. Γιατί μέσω αυτού ο Σωφρόνης Αυγουστή είδε το ροτέισον του να διευρύνεται. Για μια ομάδα που διαθέτει ήδη διευρυμένο ροτέισον αυτό είναι «συν». Αλλά για μια ομάδα όπως η Ομόνοια, που δεν διαθέτει κάτι τέτοιο, αυτό είναι άκρως σημαντικό. Εξηγούμε. Η εικόνα των Χαράλαμπου Χαραλάμπους και Σαιντού Αλιούμ στα ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και της ΜΕΑΠ αντιστοίχως, αποτέλεσαν τις απτές αποδείξεις ότι αμφότεροι είναι πια σε θέση να δώσουν λύσεις στην ομάδα. Κάτι σαν νέα πρόσωπα, αλλά όχι ακριβώς.

Ο νεαρός διεθνής που είναι προϊόν της ικανότητας και ετοιμότητας της Ομόνοιας στην ανάδειξη και καθιέρωση νέων παικτών από τις ακαδημίες, έδειξε ότι επανήλθε στα επίπεδα που τον οδήγησαν στην προσαρμογή στο αντρικό ποδόσφαιρο, ενώ ο Αφρικανός έπεισε και τον πιο … άπιστο (κάτι τέτοιοι τύποι δεν λείπουν ποτέ) ότι …τα καταφέρνει εξαιρετικά! Είπαμε…άπιστοι. Και ελάχιστοι

Οι 12 διεθνείς ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν το δεύτερο μέρος των υποχρεώσεων τους με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα και επιστρέφουν στο «Ηλίας Πούλλος» για την προετοιμασία για το Κυριακάτικο (18:00) ματς με τον Εθνικό.

Εκτός, μένει ο τραυματίας Ρομάν Μπεζούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Μπεζούς και Φαμπιάνο γλίτωσαν από νέα γκέλα την ομάδα της Λευκωσίας, η οποία πραγματοποίησε άλλη μια μέτρια εμφάνιση
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ