ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Τα νεότερα με Λοΐζου

Προέκυψαν εξελίξεις στο θέμα του 19χρονου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ένα θέμα που απασχολεί εδώ και μέρες το ρεπορτάζ της Ομόνοιας είναι η περίπτωση Λοίζος Λοίζου. Ο βραχύσωμος επιθετικός με βάση την ανακοίνωση της Ομόνοιας το απόγευμα της Τρίτης, έθεσε εαυτό εκτός ομάδας εκφράζοντας την θέλησή του να πάρει μεταγραφή σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα.

Στο όλο θέμα υπήρξε σημαντική εξέλιξη καθώς όπως μας μεταφέρθηκε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής λίγο μετά της 21:00 το βράδι της Τρίτης επικοινώνησε με την Ομόνοια κάνοντας λόγο για δεύτερες σκέψεις στο να υπογράψει επέκταση συμβολαίου μέχρι και το 2026 με καλύτερες απολαβές σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο που είχε.

Η όλη κατάσταση ολοκληρώθηκε μέχρι και τις 23:30 το βράδι, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν στους όρους του συμβολαίου και να κανονίζουν ραντεβού το πρωί της Τετάρτης για τις υπογραφές. Μία ώρα μετά την προφορική συμφωνία ο νεαρός άσος είχε νέα επικοινωνία με την Ομόνοια κάνοντας λόγω ότι θέλει να σκεφτεί ξανά τους όρους της συμφωνίας και έτσι το ραντεβού ακυρώθηκε για το επόμενο πρωί. Φτάνουμε λοιπόν στο πρωί της Τετάρτης (σήμερα δηλαδή) , όταν και πάλι ο Λοίζου σε νέα επικοινωνία με την Ομόνοια ζήτησε να μπει ρήτρα στο συμβόλαιό του.

Από την πλευρά των κυπελλούχων η προσφορά ήταν να μπει ρήτρα 3 εκατομμυρίων ευρώ, με την πλευρά του παίκτη να κάνει αντιπρόταση για 2.5 εκατομμύρια ευρώ ρήτρα κάτι το οποίο και η Ομόνοια αποδέχθηκε. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η κατάσταση θα έφτανε σε αίσιο τέλος ο 19χρονος εξτρέμ ζήτησε ξανά χρόνο για να σκεφτεί.

Όπως έχουν τα δεδομένα με βάση και τα πιο πάνω η κατάσταση μεταξύ Λοίζου και Ομόνοιας γίνεται σήριαλ και για την ώρα θα εξακολουθήσει να γίνεται αυτό που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης. Ο ποδοσφαιριστής είναι εκτός ομάδας και θα προπονείται με την Κ19.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση