ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Τα όπλα της και το καθήκον των παικτών

Δεδομένα για τον τελικό και η παράμετρος της ατομικής και ομαδικής ανταπόκρισης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετράμε 24άωρα πριν τη μεγάλη μάχη του τελικού, και είναι αυτονόητο το τι επικρατεί στον «πράσινο πλανήτη». Φουλ συγκέντρωση στο ματς και βεβαίως αδημονία για την έναρξη του.

Το Σαββάτο στις 8 το βράδυ η Ομόνοια δίνει το τελευταίο, αλλά και σπουδαιότερο ραντεβού της ποδοσφαιρικής σεζόν Και θέλει να είναι συνεπής όχι βεβαίως στο ραντεβού για το ματς – αυτό θα γίνει οπωσδήποτε- αλλά συνεπής στο ραντεβού με την ιστορία.

Η ομάδα από τα ματς των πλέι οφ και εντεύθεν έχει κτίσει ταυτότητα χαρακτήρα και ψυχολογία. Αυτά είναι τα όπλα της τα οποία όμως δεν είναι τα μόνα στο οπλοστάσιο. Είναι επίσης η βαριά φανέλα και ο μεγάλος κόσμος της ομάδας, που θα τη σπρώξει προς την επίτευξη του στόχου. Όλα αυτά συν η έδρα δεν καθιστούν φαβορί την ομάδα για έναν και μόνο λόγο που ξέρουν όλοι όσοι έχουν την παραμικρή μυρωδιά από ποδόσφαιρο. Σε τελικό δεν υπάρχουν φαβορί. Αυτό ισχύει ακόμη και για τελικό του …μπάσκετ που είναι πιο δίκαιο άθλημα με την έννοια ότι το ματς στο άθλημα αυτό συνήθως το κερδίζει ο καλύτερος. Άρα το ματς του Σαββάτου είναι αμφίρροπο.

Τα όπλα που διαθέτει η ομάδα είναι μεγάλης εμβέλειας Όμως δεν φθάνουν για να σηκώσει το τριφύλλι την κούπα. Θα πρέπει οι παίκτες να ανταποκριθούν στο ρόλο τους. Εννοείται ότι αμφιβολία ουδεμία περί της  δίψας τους για τον τίτλο. Εκείνο που πρέπει να κάνουν οι παίκτες είναι να παίξουν αποφασιστικά και με μυαλό. Να μπουν στο γήπεδο με το πόδι πατημένο στο γκάζι, να πάρουν το ματς στα μέτρα τους, να παίξουν έξυπνα και να χτυπήσουν τον αντίπαλο στα λάθη του

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γουίλι Σεμέδο ενόψει του τελικού. Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι, δέχθηκε κτύπημα στην προπόνηση και υπάρχει συγκέντρωση υγρού το γόνατό του. Πάντως χθες στα βραβρεία του ΠΑΣΠ, δήλωσε ο ίδιος ότι είναι μία χαράΌσον αφορά τον Μάριους Στεπίνσκι και τον Φαμπιάνο υπάρχει και για αυτούς αναμονή. Η κατάσταση των δύο αξιολογείται καθημερινά.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση