ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Τα «τσεκ» του κόουτς στο φιλικό

Οι έχοντες περιορισμένη ή και καθόλου συμμετοχή και οι της Κ19

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το ειδικών συνθηκών –πολλών απουσιών παικτών ένεκα - προχθεσινό φιλικό της Ομόνοιας με αντίπαλο τη ΜΕΑΠ στο αθλητικό κέντρο «Ηλίας Πούλλος» έγινε για δυο κυρίως λόγους.

Ο πρώτος σχετίζεται με την προσπάθεια…  ελέγχου παικτών οι οποίοι ανήκουν στη συνομοταξία αυτών που έχουν από περιορισμένο έως και καθόλου χρόνο συμμετοχής: Των Σαιντού Αλιούμ. Αλεξάντερ Φράνσον, Γιαν Λέτσιακς, Ακινκούμνι Αμό, (αυτός ήταν πρωτοεμφανιζόμενος) Χαράλαμπου Κυριακίδη, Πάρι Ψάλτη, Νεμάνια Μίλετιτς, Παναγιώτη Ζαχαρίου.

Ένας δεύτερος λόγος προγραμματισμού αυτού του αγώνα είναι και το «τσεκ» παικτών που αγωνίζονται στην Κ19 καθώς ο Κύπριος τεχνικός ήθελε να συλλέξει συμπεράσματα και να δει αν είναι εφικτό να προβεί σε αναβαθμίσεις.

Αγωνίστηκαν ως αλλαγή τέσσερα παιδιά της Κ19. Ο Ταχσίν Οζλέρ, ο Χρύσης Ευαγγέλου, ο Κωνσταντίνος Παντελή και ο Παναγιώτης Αγγελή.
Τα ...αποτελέσματα των δυο  «τσεκ» τα παραθέσαμε στο χθεσινό ρεπορτάζ. Η ακριβής, βαθύτερη και πληρέστερη όμως εκτίμηση των πραγμάτων είναι στο μυαλό του Σωφρόνη Αυγουστή.

Το ιδανικό για την Ομόνοια είναι από την πρώτη συνομοταξία να είδε γενικότερο φως όσον αφορά τη δυνατότητα παροχής ουσιαστικής βοήθειας στην ομάδα όταν τη χρειάζεται. Να είδε με άλλα λόγια αν προκύπτουν για την ομάδα λύσεις. Από τους νεανίες το ιδανικό είναι ο προπονητής να είδε γενικότερα ενθαρρυντικά στοιχεία και να ανίχνευσε …υποσχέσεις.

Δράση και σήμερα για τους διεθνείς. Οι Κύπριοι αγωνίζονται με τη Λιθουανία, ο Φρανσίς Ουζόχο παίζει στη Ζιμπάμπουε ενώ ο Ανταμ Λανγκ αγωνίζεται κατά του Μαυροβουνίου.

Οι εναπομείναντες παίκτες ξεκουράζονται και αυτό το Σαββατοκύριακο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Μπεζούς και Φαμπιάνο γλίτωσαν από νέα γκέλα την ομάδα της Λευκωσίας, η οποία πραγματοποίησε άλλη μια μέτρια εμφάνιση
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ