ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Θα πετάξει και αυτήν την ευκαιρία στον «κάλαθο»;

Συναντά την Πέμπτη τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια συνεχίζει να διάγει ανεπιθύμητη πορεία. Βρίσκεται στην έκτη θέση και βαθμολογικά πολύ μακριά από τις αρχικές της βλέψεις. Είναι κουραστικό να επαναλαμβάνουμε τις βαθμολογικές διαφορές από τις ομάδες των προνομιούχων θέσεων ξανά και ξανά.

Η ουσία είναι ότι η ομάδα δεν πείθει ούτε τον πιο φανατικό οπαδό της ότι μπορεί να υλοποιήσει υψηλό στόχο και πληρώνει με τον πιο σκληρό τρόπο την τραγικότητα της πρόσληψης Νιλ Λένον και του ανεπαρκούς σχεδιασμού.

Η ομάδα παρά το ότι προσπαθεί πολύ μέσα στο γήπεδο δεν παρουσιάζει την απαιτουμένη βελτίωση,

Η ανεπάρκεια, αφορά ποιότητα, (μέχρι τώρα), ελλείψεις και μπόλικη καθυστέρηση. Επιμένω όμως ότι το μεγαλύτερο ολίσθημα ήταν η πρόσληψη του συγκεκριμένου προπονητή γιατί αυτή η οδυνηρή κίνηση είχε αλυσιδωτές αρνητικές επιδράσεις.

Η Ομόνοια του Γιανίκ Φερέρα –που από τη μέρα που η Ομόνοια έχασε από το ΑΠΟΕΛ, έχει καλώς ή κακώς, καθιερωθεί στις συνειδήσεις της πλειοψηφίας των οπαδών ως «μυρωδιάς» - έχασε μέχρι τώρα δύο τεράστιες ευκαιρίες. Δύο ευκαιρίες να κάνει δύο σπουδαία βήματα προς τα εμπρός και να στείλει ηχηρό μήνυμα σε όλους.

Πρώτα στο ΓΣΠ (ΑΠΟΕΛ) και μετά στο «Αρένα» (ΑΕΚ), Η αλήθεια είναι ότι στο ματς με την ΑΕΚ η Ομόνοια δικαιούταν κάτι καλύτερο. Θα τολμήσω δε να πω ότι κεντροεπιθετικά, έκανε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι.

Οι παίκτες έκαναν εξαιρετικές ομαδικές κινήσεις που εξουδετέρωσαν αρκετές φορές την αντίπαλη άμυνα. Και μάλιστα πολύ εύκολα. Αλλά η βασανιστική για τον κόσμο έλλειψη στοιχειώδους ετοιμότητας των παικτών στα τελειώματα, έφεραν, σε μεγάλο βαθμό, την ήττα.

Πλέον, η Ομόνοια οφείλει να κοιτάξει μπροστά. Η ομάδα παρά το ότι προσπαθεί πολύ μέσα  στο γήπεδο, δεν παρουσιάζει την απαιτουμένη βελτίωση, οι παίκτες δεν δίνουν… απαντήσεις (κορυφαίο παράδειγμα ο Γιαν Λέτζιακς οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της κριτικής, δικαίως ) και άπαντες περιμένουν τις καλύτερες μέρες χωρίς –δυστυχώς - να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι.

Η συνέχεια, φέρνει ένα ακόμα ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ την ερχόμενη Πέμπτη. Άλλη μια ευκαιρία για την Ομόνοια να κάνει κάτι το θετικό. Θα βρει τρόπο να την αδράξει; Η θα την πετάξει και αυτήν στον «κάλαθο»;

Τις επόμενες ημέρες θα διαφανεί ποιοι παίκτες θα μπορέσουν να επιστρέψουν και να τεθούν στη διάθεση του Γιανίκ Φερέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Το κύπελλο ήρθε με τη σφραγίδα του Ανσαριφάρντ ο οποίος δικαίωσε όλους όσοι δούλεψαν για να έρθει στην ομάδα
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ