ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Θέλει γλυκό φινάλε σε μία πικρή σεζόν

Απόλυτα συγκεντρωμένη στο στόχο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ένας τίτλος μέσα σε μία αγωνιστική περίοδο είναι ικανοποιητικός για μία ομάδα του βεληνεκούς της Ομόνοιας. Η αποτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα (16 ήττες μέχρι τώρα με την ομάδα μόλις να τα καταφέρνει εισέρχεται στην πρώτη εξάδα ) σε συνδυασμό με την κακή εικόνα , αμφότερα συνεπεία των αστοχιών στο σχεδιασμό, καθιστά επιτακτική την ανάγκη κατάκτησης του Κυπέλλου για τους «πράσινους» ώστε να δώσουν γλυκό φινάλε σε μία πικρή σεζόν.

 Η Ομόνοια έχει την ευκαιρία να τελειώσει τη σεζόν τρόπαιο κι αυτό είναι σημαντικό δεδομένο. «Υπάρχει ελπίς» που λέει και η ρήση να βγει και μια λάμψη μέσα από τη μαυρίλα της χρονιάς.

Όλη η ομάδα  είναι προσηλωμένη στον τελικό του Κυπέλλου. Ένα ακόμη τρόπαιο, μόνο αμελητέο γεγονός δεν είναι,  ενώ δίνει μια ικανοποίηση σε όλο τον « πράσινο » οικοδόμημα. 

Μια προπόνηση ουσιαστικά απομένει για να ολοκληρώσει την προετοιμασία της η Ομόνοια για τον τελικό απέναντι στην ΑΕΛ. Ο προπονητής καλείται να δουλέψει με το σχήμα που έχει στο μυαλό -και πιστεύει ότι είναι σχήμα νίκης - και αφετέρου να «ντοπάρει » τους ποδοσφαιριστές του ανεβάζοντας τους το ηθικό και ζητώντας τους να να επικεντρωθούν στον στόχο που μπορεί να μην κάνει τη σεζόν απόλυτα πετυχημένη αλλά θα φέρει στην τροπαιοθήκη της ομάδας το δέκατο έκτο Κύπελλο.

 Το κλίμα είναι πολύ καλό. Ολοι βλέπουν πως είναι μια ευκαιρία για να κλείσει μια δύσκολη σεζόν με ωραίο τρόπο, εξασφαλίζοντας και κέρδη για την επόμενη μέρα. Όπου, συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό θεσμό.

Ο δε κόσμος κάνοντας sold out μια εβδομάδα πριν το ματς, (θα ήταν αδιανόητο να μη το έκανε), και έχει συσπειρωθεί και ετοιμάζεται για μια βραδιά παλμού και έντασης (με τη θετική έννοια εννοείται) ώστε να συμβάλει στηΝ κατάκτηση του τροπαίου.

Φουάντ Μπασιρού και Μορέτο Κασάμα αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και απουσίαζαν από την αποστολή της ομάδας στο προχθεσινό ματς. ΌσοΝ αφορά τον πρώτο, κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό, ωστόσο η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη. Αναφορικά με τον Κασάμα, αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς και η παρουσία του στον τελικό παραμένει για την ώρα ερωτηματικό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση