ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Τι δεν είπε ο Γκασπάρ Φρέιρε

Μια σημαντική πτυχή της υπόθεσης Φαμπιάνο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του Φαμπιάνο, Γκασπάρ Φρέιρε, όσον αφορά την ανανέωση της συνεργασίας με την Ομόνοια, στην Ελληνική ιστοσελίδα sdna.gr.

Ο Γκασπάρ επιβεβαίωσε τα όσα δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος των πρασίνων, Δημήτρης Γρηγόρη ότι δηλαδή οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για ανανέωση, ωστόσο διέψευσε το γεγονός πως βρίσκονται κοντά στην ανανέωση.

Υπάρχει όμως και μια παράμετρος στην όλη υπόθεση. Δεν λέμε ότι είναι ακριβώς το κλειδί, αλλά μετράει αρκετά. Η σχέση με του Φαμπιάνο με την Ομόνοια δεν είναι αμιγώς σχέση εργοδότη με εργοδοτούμενο.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ο παίκτης και η οικογένεια του πέραν του ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι με τη ζωή τους στο νησί μας τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση προς σημαντικούς ανθρώπους της ομάδας της Λευκωσίας. Ο μάνατζερ του ως επαγγελματίας μπορεί να λέει διάφορα που θεωρεί ότι είναι προς το συμφέρον του πελάτη του, αλλά ο ίδιος ο πελάτης δεν είναι …αντικείμενο. Εχει και αυτός άποψη.

Πολύ κάτω από  2 εκατομμύρια

Σε σχέση με το Λοΐζου αυτά που είπε ο Δημήτρης Γρηγόρη ουσιαστικά επιβεβαιώνουν αυτά που αποκαλύψαμε. Ότι δηλαδή το θέμα παραμένει στάσιμο.

«Υπήρχε μια κρούση από την Μπριζ αλλά δεν αντικατοπτρίζει την αξία του. Όποια ομάδα ενδιαφέρεται για παίκτη της Ομόνοιας , αν υπάρχει η σωστή προσφορά δεν θα γίνει εμπόδιο η Ομόνοια για κάποιο παίκτη». Αυτά λέχθηκαν. Όπως πληροφορούμαστε η πρόταση της Βελγικής ομάδας ήταν πολύ κάτω από το ποσό των δυο εκατομμυρίων που γράφτηκε.

 Ο Μιξ και ο ακραίος

Σε σχέση με το Μιξ Ντίσκερουντ η περίπτωση αυτή είναι σταθερά στο ραντάρ και υπάρχει αναμονή. Όταν ο παίκτης μείνει ελεύθερος από την Τουρκική ομάδα ανοίγει ο δρόμος για  την ένταξη του στην Ομόνοια.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες μας η Ομόνοια βρίσκεται σε στενή επαφή και με ακραίο μεσοεπιθετικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση