ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Τι θα ψάξει το καλοκαίρι

Τα δεδομένα και τα ερωτηματικά…

Newsroom 24sports

Μπήκαμε στην τελική ευθεία της φετινής σεζόν, ωστόσο ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό σε όλες τις ομάδες. Η Ομόνοια δεν αποτελεί εξαίρεση και ήδη άρχισαν να μελετούν κάποια πράγματα για το μέλλον. Για την ακρίβεια δεν σταμάτησαν ποτέ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές ελλείψεις στην ομάδα, έτσι ώστε να υπάρχει αρκετή δουλειά που θα πρέπει να γίνει. Οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι λίγες, εκτός κι αν διαφοροποιηθούν τα δεδομένα.

Υπάρχει βέβαια και το ερωτηματικό με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους, που είναι οι Χούμποτσαν, Μαυρίας, Γκόμες, Γκόμεθ και Τιάγκο. Αλλά και η περίπτωση του Λούφτνερ, που είναι δανεικός από την Κοπεγχάγη και η παραμονή του δεν εξαρτάται από την Ομόνοια.

Από όλους αυτούς, μόνο ο Μαυρίας φεύγει σίγουρα το καλοκαίρι, ενώ για τους άλλους δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Πιο λίγες πιθανότητες έχει ο Βίτορ Γκόμες, ο οποίος δεν δείχνει να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Μπεργκ.

Για τους υπόλοιπους, το θέμα είναι η ηλικία τους, αλλά δεν αποκλείεται να τους προτείνουν συμβόλαιο με μειωμένες απολαβές, γιατί είναι σημαντικοί παίκτες στο πλάνο του Νορβηγού. Εννοείται ότι εάν φύγει κάποιος από αυτούς, τότε θα πρέπει να έρθει αντικαταστάτης, έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί κενό.

Αναφορικά με τις προσθήκες που θα γίνουν, θεωρείται δεδομένο ότι θα αποκτηθεί ένας παίκτης για τον άξονα, μπορεί και δύο. Θα έρθει σίγουρα ένας εξτρέμ, ενώ ανάλογα με την έκβαση της περίπτωσης του Μπότεακ μπορεί να γίνει και δεύτερη κίνηση.

Στο αρχικό πλάνο ενίσχυσης περιλαμβάνει την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, έτσι ώστε να αποτελέσει την εναλλακτική λύση πίσω από τον Σεχού. Μάλιστα, οι πληροφορίες φέρνουν τους «πράσινους» να εξετάζουν την περίπτωση του Πάρη Ψάλτη του Ολυμπιακού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση