ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Το 4-4-2 του Μπεργκ

Ο Νορβηγός χρησιμοποίησε χθες 19 ποδοσφαιριστές

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πρώτο φιλικό παιχνίδι για την Ομόνοια χθες στην Κυπερούντα. Ο Χένιγνκ Μπεργκ χρησιμοποίησε 19 ποδοσφαιριστές, στο παιχνίδι το οποίο η Ζάμαλεκ επικράτησε με 1-0 με γκολ που σημειώθηκε στο 80’.

Κλασικός ρυθμός ματς προετοιμασίας με την Ομόνοια να είναι φυσιολογικά ανέτοιμη και να έχει όμως θετικές στιγμές στο πρώτο μέρος που κυκλοφόρησε σε ένα βαθμό τη μπάλα. Οι τελικές και από τις δυο ομάδες ήταν λίγες.

Ο Χένιγνκ Μπεργκ παρέταξε την ομάδα σε διάταξη 4-4-2 σε όλο το ματς με αρχική ενδεκάδα, τον Κυριακίδη στο τέρμα, τετράδα στην άμυνα Περέιρα, Λούφτνερ, Λανγκ, Μανρίκε, στα χαφ Κούσουλο, Ζ. Γκόμες, Μόντες στα δεξιά, Τιάγκο στα αριστερά, Ραμίρεζ και Νταρμπισάιαρ η επιθετική δυάδα.

Από τους νέους ο Λανγκ αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο, ενώ οι Λούφτνερ, Τιάγκο Άλβες, Βίτορ Γκόμες, Περέιρα, Κυριακίδης αγωνίστηκαν για ένα ημίχρονο. Την πιο θετική παρουσία είχε ο Λανγκ.

Οι Παναγή, Τζιωνής και Μαυρίας συνεχίζουν το ατομικό και φυσικά δεν αγωνίστηκαν χθες, ενώ δεν αγωνίστηκε επίσης ο Δημήτρης Χριστοφή.

Ομόνοια: Κυριακίδης (46’ Νικολάου), Περέιρα, (46' Β. Γκόμες),Μανρίκε (70’ Λοΐζου), Λούφτνερ (46’ Κατελάρης), Λανγκ, Κούσουλος (70’Σοφοκλέους), Ζ. Γκόμες, Μόντες (46’ Άλβες), Τιάγκο (46’ Χαραλάμπους), Ραμίρεζ (46’ Κολοβός), Νταρμπισάιαρ (46’ Κακουλλής).

Μέχρι και τις 16 Ιουλίου που θα αναχωρήσει η αποστολή της Ομόνοιας για την Πολωνία, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, υπάρχει στόχος για άλλες δύο μετεγγραφές. Όσο περνούν οι μέρες και δεν εμφανίζεται κάτι οι πιθανότητες για την επίτευξη του στόχου μειώνονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X