ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Το αποτέλεσμα αποτελεί μονόδρομο

Μόνο νίκη θέλει απέναντι στον δυνατό Άρη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

«H εμφάνιση και το αποτέλεσμα απέναντι στη Βασιλεία ήταν καλά, η εμφάνιση και το αποτέλεσμα απέναντι στον Εθνικό ήταν καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε».

Αυτά είπε μεταξύ άλλων στις καθιερωμένες πριν από κάθε παιχνίδι τοποθετήσεις του ο Χενιγκ Μπεργκ για το σημερινό (5μμ) εντός έδρας ματς με τον Άρη.

Επιβολή ρυθμού, ισορροπία, ενέργεια, αποτελεσματική άμυνα και καλή εκτέλεση

Ολόσωστος ο Νορβηγός. Άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο θέλουν να συνεχίσει η ομάδα από κει που έμεινε στο ματς στο Δασάκι. Και ..εμφανισιακά και ουσιαστικά. Το δεύτερο είναι και το σπουδαιότερο, γιατί με τον τρόπο που έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία δεν υπάρχει πολυτέλεια για απώλειες.

Ναι, ο Άρης έχει δείξει ότι είναι ομάδα με ικανότητες και δικαίως βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Όμως η Ομόνοια είναι ανώτερη ομάδα- η παράδοση αφήνεται στην άκρη γιατί αφορά μόνο στατιστικολόγους και αθλητικούς συντάκτες - είναι το φαβορί για τη νίκη και καλείται να επαληθεύσει την εκτίμηση στο χορτάρι του σταδίου της πρωτεύουσας. Επιβολή ρυθμού, ισορροπία, ενέργεια, αποτελεσματική άμυνα και καλή εκτέλεση. Αυτά τα στοιχεία συνθέτουν συνταγή νίκης.

Επιστροφή Μποτεάκ

Στην αποστολή για πρώτη φορά μετά τα τέλη Σεπτεμβρίου βρίσκεται και ο Ερίκ Μποτεάκ. Ο Γάλλος ξεπέρασε τον τραυματισμό του από τον αγώνα με την Καραμπάχ και είναι ετοιμοπόλεμος, αν τον χρειαστεί η ομάδα.

Ο Μπεργκ, αφού διαπίστωσε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται κυρίως οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του, θα καταλήξει οριστικά στις επιλογές για το αρχικό σχήμα.

Πιθανοί έντεκα: Ουζόχο στο τέρμα μπροστά του από τα δεξιά προς τα αριστερά Σέχου, Γιούστε, Λανγκ, Λέτζιακς, στα χαφ Ντίσκερουντ, Μπασιρού, Παπουλής, στην επίθεση Λοΐζου, Τζιωνή, Τσέποβιτς.

Η αποστολή αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Να σημειώσουμε ότι η διάθεση των εισιτηρίων κύλησε με καλό ρυθμό και αναμένεται ότι αρκετός κόσμος θα είναι στο γήπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση