ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Το βλέμμα στη σωστή κατεύθυνση

Οι καλές εμφανίσεις δεν δημιουργούν κατάσταση αποπροσανατολισμού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για άλλον έναν «τελικό» βρίσκεται η Ομόνοια, αντιμετωπίζουσα την ερχόμενη Δευτέρα την ΑΕΛ στη Λευκωσία έχουσα αυτονόητο στόχο τη νίκη που θα αποτελέσει άλλο ένα βήμα προς τα εμπρός, εδραιώνουσα τη θέση της στην εξάδα και ενδεχομένως περιορίζουσα την απόσταση από τις προνομιούχες θέσεις. Γενικώς (η ενδεχόμενη νίκη) θα αποτελέσει συνέχεια της αντεπίθεσης.

Είναι ξεκάθαρο και αντικειμενικά αποδεδειγμένο, ότι η ομάδα με τη μεγαλύτερη βελτίωση κατά τον τελευταίο ενάμισυ μήνα είναι η Ομόνοια Είναι το σύνολο που συνεχώς προοδεύει και ανεβαίνει αγωνιστικά. Οι πράσινοι ξεκίνησαν από χαμηλή βάση με το Γιανίκ Φερέρα και με βάση τη δουλειά του προπονητή τους, έχουν διανύσει σεβαστή απόσταση ποδοσφαιρικής βελτίωσης το τελευταίο διάστημα.

Νεανική ομάδα

Είναι μάλιστα μια νεανική ομάδα διαθέτουσα παιδιά όπως τον Ανδρόνικο Κακουλλή το Λοΐζο Λοΐζου το Χαράλαμπο Χαραλάμπους, το Φώτη Κίτσο, και το Νικόλα Παναγιώτου (όλοι κάτω των 23) που αποδεδειγμένα έχουν τη δυνατότητα να παρατάσσονται στο γήπεδο ως βασικοί
Να θυμίσω ότι με αυτά τα παιδιά πλην το Κιτσου αλλά με Μαρίνο Τζιωνή .η Ομόνοια πήρε πρωτάθλημα

Όλα αυτά είναι θετικά και ενθαρρυντικά για την Ομόνοια. Όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο δρόμος είναι μακρύς και τραχύς. Αυτό αποτελεί συνείδηση στην Ομόνοια. Κανείς δεν ενθουσιάζεται και κανείς δεν πετά στα σύννεφα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές βλέπουν προς τη σωστή κατεύθυνση γιατί απλούστατα φοράνε πολύ βαριά φανέλα. Με την πυξίδα στο χέρι περιμένουν την ΑΕΛ. Με εμπιστοσύνη στις ικανότητες τους και ταυτόχρονα αγωνιστική και πνευματική συγκέντρωση στο φουλ.

Ο Γιανίκ Φερέρα καταστρώνει το πλάνο του, έχων στη διάθεση του και τον Ισμαήλ Σράντι. Ο Γιάννης Κούσουλος επανέρχεται καθώς εξέτισε την ποινή του, ενώ δεν θα αγωνιστούν οι Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Ρομάν Μπεζούς, Φώτης Παπουλής και Παναγιώτης Ζαχαρίου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Έχασε από λάθη που κόστισαν αλλά αυτό δεν εκλαμβάνεται ως κάτι που επηρεάζει τη θετικότητα που υπάρχει στην ομάδα
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ