ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Το μέλλον του Λοΐζου... εξωτερικό

Το κεφάλαιο του νεαρού βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του «τριφυλλιού»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στην Ομόνοια ήδη έχουν περάσει στην επόμενη μέρα μετά την απώλεια του κυπέλλου κι ο προγραμματισμός βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που εκκρεμούν, με το κεφάλαιο Λοΐζου να βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα και τις πληροφορίες αναφέρουν πως το σενάριο που τον θέλει να συνεχίζει στο εξωτερικό να είναι πέρα για πέρα ορατό.

Ο δανεισμός του νεαρού στην Χέρενφεν ολοκληρώθηκε και επιστρέφει στην Κύπρο, όμως απ’ την πλευρά του ήδη ξεκίνησαν οι ενέργειες ώστε να φέρει πρόταση στη διοίκηση της Ομόνοιας για να συνεχίσει στο εξωτερικό. Απ’ την πλευρά τους οι “Πράσινοι” δεν είναι καθόλου αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, φθάνει να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Πάντως στην Ολλανδία ο 20χρονος δεν κατέγραψε τον αριθμό συμμετοχών που θα περίμενε καθώς απ’ τα 15 που βρέθηκε στην αποστολή, μέτρησε 5 συμμετοχές και μόλις 1 ξεκίνησε στην ενδεκάδα. Παρά ταύτα οι εμπειρίες απ’ το Ολλανδικό πρωτάθλημα είναι πολύτιμες κι ο ίδιος μπορεί να εκμεταλλευτεί τα όσα έμαθε εκεί για να βελτιωθεί.

Η ουσία πάντως βρίσκεται στο γεγονός πως το μέλλον του στην Ομόνοια σε καμία περίπτωση δεν είναι δεδομένο καθώς αν τελικά έρθει πρόταση απ’ το εξωτερικό τότε όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει εκεί.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση