ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Το my way του Παπασταύρου

Αλλαγές στη δομή και λειτουργία με φόντο τα πλέι οφ και το κύπελλο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το λίφτινγκ στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας συνεχίζεται με το Σταύρο Παπασταύρου να κάνει πράξη αυτά που είπε στη συνέντευξη του που δημοσιεύτηκε στις 8 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει αυτά που έχουν λεχθεί για τις ευθύνες των Σίμου, Ταραπουλούζη και Δημήτρη Γρηγόρη σε θέματα προγραμματισμού απάντησε αρχικά ως εξής: «Όταν κοιτάξουμε τα τελευταία τρία χρόνια, σε γενικές γραμμές αποτύχαμε. Δεν είναι μυστικό».

Είχε πει επίσης εκείνη τη μέρα ο πρόεδρος: «Ξεκινήσαμε να πάρουμε κάποιες αποφάσεις, αλλά θα συνεχίσουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές σε γενικές γραμμές για να βελτιωθεί η κατάσταση που υπάρχει στην Ομόνοια». Ξεκαθάρισε από την αρχή ότι τις αποφάσεις θα τις πάρει ο ίδιος.

Η πρώτη απόφαση πάρθηκε πριν τη συνέντευξη και ήταν η απομάκρυνση του Γέσπερ Γιάνσον. Μόλις προχθές έγινε γνωστή η υποβολή παραίτησης από το Νίκο Χαραλαμπίδη προς τον Πρόεδρο. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες προχωρούν και άλλες αλλαγές στη δομή και λειτουργία του τμήματος. Ο Σίμος Ταραπουλούζης δεν θα ασκεί πια καθήκοντα υπεύθυνου στο τμήμα scouting, ενώ ο Δημήτρης Γρηγόρη προορίζεται να ασχολείται με άλλα θέματα που αφορούν την εταιρία (πχ γήπεδο).

Επίσης μαθαίνουμε, ότι οι διεργασίες για πρόσληψη Τεχνικού Διευθυντή έχουν προχωρήσει αρκετά και είναι πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις πολύ σύντομα.

Το θέμα του προπονητή απασχολεί επίσης πολύ έντονα. Ο Τσέτιλ Ρέκνταλ δεν -πρέπει να - νοιώθει καθόλου ασφαλής. H ομάδα δεν έχει να επιδείξει βελτίωση κατά τη σύντομη του θητεία στον πάγκο. Ο κόσμος βλέπει παίκτες χωρίς φλόγα και πάθος και ένα κόουτς δίχως προσανατολισμό όσον αφορά το πως παρατάσσει την ομάδα και επίσης δίχως καθαρό μυαλό. Ο Σταύρος Παπασταύρου θα πάρει την απόφαση για το Νορβηγό. Είναι γεγονός ότι έχουν αξιολογηθεί ονόματα για τον αντικατάσταση του.

Η ομάδα ξανάρχισε την προετοιμασία της για το ματς με τον Άρη, στην πρεμιέρα των playoffs. Ο Ανταμ Λανγκ θα εκτίσει την ποινή του απέναντι στην Ανόρθωση. Αναμένεται και ότι θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Νικόλας Παναγιώτου. Είναι ακόμη αμφίβολο το αν θα επιστρέφει ο Ζέλικο Σίμιτς, εκτός θα είναι εκ νέου οι Πάρις Ψάλτης και Φουάτ Μπασιρού. Επιστρέφει ο Ανταμ Μάθιους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση