ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Το πλάνο μετά τον Ζε

Υπάρχει μεγάλη λίστα αξιολογημένων ποδοσφαιριστών

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Λάκμε Ζε στην Ομόνοια κινούνται προς άλλες λύσεις για την ενίσχυσης της ομάδας, με τον πήχη να παραμένει αρκετά ψηλά όσο αφορά τα κριτήρια που έχουν τεθεί για το προφίλ των παικτών που θα αποκτηθούν.

Υπάρχει μεγάλη λίστα αξιολογημένων ποδοσφαιριστών, μέσα από τους οποίους οι «πράσινοι» θα επιλέξουν αυτούς που θεωρούν ως καταλληλότερους για να ενισχύσουν την ομάδα. Το μεταγραφικό πλάνο της Ομόνοιας προβλέπει την απόκτηση επιθετικού, δεκαριού, μέσου box-to-box και αριστερού μπακ, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουμε και επιπρόσθετες προσθήκες.

Μάλιστα, η ομάδα της Λευκωσίας είναι αρκετά κοντά στην ολοκλήρωση μεταγραφής, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με μέσο όπως σημείωσε μιλώντας την Τρίτη στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του τριφυλλιού, Ανδρέας Δημητρίου.

Οι οπαδοί της Ομόνοιας ανησυχούν γιατί παρατηρείται κάποια καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού, ωστόσο αυτή την ανησυχία δεν την συμμερίζονται οι ιθύνοντες του τριφυλλιού οι οποίοι θεωρούν ότι γίνεται μεθοδική δουλειά που θα φέρει αποτελέσματα με την ουσιαστική και ποιοτική ενίσχυση της ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση