ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Το πρόγραμμα θα είναι μόνιμα δύσκολο

Το «τριφύλι» έχει μεγάλους στόχους και… πολλά ματς να δώσει

Newsroom 24sports

«Θα παίξουμε όλοι με όλους». Αυτή είναι η κλασική ατάκα των παραγόντων όταν τους ζητγηθεί εκτίμηση για την κλήρωση του πρωταθλήματος. Ολοι ξέρουμε ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Εχει και παραέχει σχέση το πρόγραμμα για την πορεία μιας ομάδας σε ένα πρωτάθλημα.

Ειδικά όταν υπάρχουν και Ευρωπαικές υποχρεώσεις. Άλλο να αρχίζεις με «κολλητά» ματς με ανταγωνιστές –ανεξαρτήτως στόχου- και άλλο να αρχίζεις με μη ανταγωνιστές, ή να έχεις ένα πρόγραμμα ανάμικτο. Η αρχή είναι πάντα ιδιαίτερη γιατί όλες οι ομάδες είναι σε ένα στάδιο φυσιολογικής… αρυθμίας. Και επίσης υπάρχει, αντικειμενικά, έλλειψη επαρκούς γνώσης του (κάθε) αντιπάλου

Οι «πράσινοι» έχουν πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα

Με το καλημέρα στο νέο πρωτάθλημα η Ομόνοια έχει την δύσκολη έξοδο στην Πάφο στην πρεμιέρα θα ακολουθήσει ένα θεωρητικά ευκολότερο παιχνίδι, απέναντι στη νεοφώτιστη Καρμιώτισσα και μετά εισέρχεται σε μία πεντάδα αγώνων υψηλού βαθμού δυσκολίας.

Η Ομόνοια θα έχει τέσσερα ντέρμπι με Ανόρθωση (εκτός), ΑΕΚ (εντός), Απόλλωνα (εκτός) και ΑΕΛ (εντός) και μετά θα πάει στο Δασάκι για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής.

Μέσα στον Αύγουστο και ειδικότερα από τα μέσα του μήνα μέχρι και το τέλος, περιμένει ένα πρόγραμμα… φωτιά την Ομόνοια, αφού σε διάστημα δυο εβδομάδων θα δώσει τέσσερα ματς, δυο για την Ευρώπη και δυο για το πρωτάθλημα. Ο Σεπτέβρης είναι επίσης φορτωμένος με ντέρμπι για το πρωτάθλημα. Υπάρχει και η Ευρώπη. Οπου και αν παίζει στην Ευρώπη η Ομόνοια, το λιγότερο μέχρι τα μέσα του μήνα αυτού θα έχει υποχρεώσεις.

1ος προκριματικός C.L: 18-19 Αυγούστου
1η αγωνιστική πρωταθλήματος: 22-23 Αυγούστου(ΑΕΠάφος, εκτός)
2ος προκριματικός: 25-26 Αυγούστου
2η αγωνιστική πρωταθλήματος: 29-30 Αυγούστου (Ομόνοια -Καρμιώτισσα εντός)
3η αγωνιστική πρωταθλήματος12-13 Σεπτεμβρίου (Ανόρθωση- Ομόνοια )
3ος προκριματικός: 15-16 Σεπτεμβρίου
4ηαγωνιστική πρωταθλήματος19-20 Σεπτεβρίου (Ομόνοια-ΑΕΚ)
5ηαγωνιστική πρωταθλήματος 26-27 Σεπτεβρίου (Απόλλωνας-Ομόνοια)
Play offs: 22-23 και 29-30 Σεπτεμβρίου

Ας δούμε όμως και το προγραμμα του Europa League , σε περίπτωση που η Ομόνοια περάσει σε αυτήν τη διοργάνωση.

Προκρ. 1ου γύρου: 20 Αυγούστου
1ος γύρος: 27 Αυγούστου
2ος γύρος: 17 Σεπτεμβρίου
3ος γύρος: 24 Σεπτεμβρίου
Play off: 1 Οκτωβρίου

Οι «πράσινοι» έχουν πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα.Όμως για τη φετινή Ομόνοια που θέλει να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά να κάνει και καλή ευρωπαϊκή πορεία δεν θα υπάρχει ποτέ εύκολο πρόγραμμα, λόγω των πολλών συνεχόμενων ματς που θα έχει όλη τη σεζόν.

Μπροστά της έχει 36 ματς πρωταθλήματος και για την ώρα… Χ αριθμό άλλων αγώνων ανάλογα που θα φτάσει στην Ευρώπη και στο Κύπελλο.

Θυμάστε τι είχε πει ο Σταύρος Παπασταύρου στη cable net: « «Πάμε μόνο για πρωτάθλημα του χρόνου». Αυτή ήταν η φράση. Βέβαια αφορούσε το ερώτημα… «γιατί όλην τη χρονιά κανείς στην Ομόνοια δεν έλεγε ότι η ομαδα πάει για πρωτάθλημα» και αφού ο ερωτηθείς είπε πρώτα ότι ήταν θέμα πολιτικής, είπε και το… περί πρωταθλήματος.

Δεν είναι όμως… μόνο πρωτάθλημα. Είναι και …Ευρώπη. Και κύπελλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση