ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Το ρεκόρ για τα μαγικά χαρτάκια είναι μακριά

Καλή κίνηση το «Privilege», αλλά ο ιστορικός αριθμός είναι το 8,500

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το σχέδιο επιβράβευσης «Privilege», που αποτελεί μια πρωτοποριακή κίνηση από την ομάδα της Λευκωσίας, έχει με βάση τις μέχρι τώρα ενδείξεις ειδωθεί θετικά από την πλειοψηφία του κόσμου της Ομόνοιας.

Τόσο τα σχόλια, όσο και η πράξη επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Η θετική αντιμετώπιση αποτελεί ένδειξη του ότι το εγχείρημα οδεύει προς την επιτυχία.

Η κάρτα «Privilege» αναμένεται να βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό στην αύξηση των εισιτηρίων διαρκείας καθώς (με την έκπτωση) οι τιμές θα είναι αρκετά μειωμένες σε σχέση με πέρσι. Εκτιμάται ότι ο φετινός αριθμός θα είναι ψηλότερος του περσινού που ήταν γύρω στις 5,500 εισιτήρια.

Η καινοτομία βέβαια δεν έρχεται από μόνη της για να αυξήσει τον αριθμό των διαρκείας. Υπάρχουν αντικειμενικά γεγονότα που σπρώχνουν τον οπαδό να προμηθευτεί με εισιτήριο διαρκείας. Είναι η δυναμική της ομάδας που μπαίνει στη νέα σεζόν με τον τίτλο του κυπέλου, το καλό πρόσωπο του τελευταίου διαστήματος της σεζόν, η προοπτική της πρόκρισης πέραν της φάσης των ομίλων σε Ευρωπαϊκό θεσμό για πρώτη φορά και βεβαίως οι κινήσεις διαφοράς που αναμένεται να γίνουν από τη διοίκηση.

Ο αριθμός με τα μαγικά χαρτάκια ίσως ξεπεράσει τις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας, καθώς αυτό το καλοκαίρι και γενικά ο τελευταίος καιρός δεν είναι και καλύτερος από οικονομικής πλευράς για τους Κύπριους (και όχι μόνο).

Το ιστορικό ρεκόρ με τα εισιτήρια διαρκείας στην Ομόνοια σημειώθηκε στην περίοδο 2010-11, που η ομάδα διέθεσε 8,500 εισιτήρια διαρκείας.

 «Πλημύρισε» το αεροδρόμιο για τον Λούα Λούα

Ήταν τότε μια συγκυρία θετικότατη αφού η Ομόνοια τη χρονιά που είχε περάσει είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από οκτώ χρόνια σιγής σε τίτλους πρωταθλήματος και είχε πραγματοποιήσει μια από τις μεγαλύτερες -όσον αφορά όνομα- μετεγγραφές που είχαν γίνει ποτέ στο Κυπριακό ποδόσφαιρο εντάσσοντας στη δύναμη της τον Λούα Λούα.

Η άφιξη του προκάλεσε τη μαζικότερη συγκέντρωση οπαδών ομάδας στο αεροδρόμιο στα χρονικά του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Ήταν ασύλληπτο για τα Κυπριακά ποδοσφαιρικά δεδομένα αυτό που έγινε εκείνο το βράδυ του Αυγούστου του 2010.

Τη χρονιά εκείνη η Ομόνοια έκτος από τον Κονγκολέζο άσο που είχε την εκθαμβωτική λάμψη είχε πραγματοποιήσει και άλλες αξιόλογες (θεωρητικά) μετεγγραφές.  Όπως αυτή του Ανδρέα Αβραάμ για παράδειγμα, ασχέτως της μετέπειτα φτωχής του προσφοράς.

Οι υπόλοιποι πλην των Λούα Λούα και Ανδρέα Αβραάμ, ήταν οι Γιουβάλ Σπούνγκιν, Ιάγκο Μποουθόν,Χοσέ Μανουέλ Ρουέδα, Βίκτορ Εσπασαντίν, Ντράγκοσλαβ Γέβριτς.

 Χαμόγελα λοιπόν στο πράσινο στρατόπεδο με την ανταπόκριση που δείχνει ο κόσμος στο σχέδιο. Λογικά αυτή η ανταπόκριση θα έχει αντίκτυπο στα εισιτήρια διαρκείας.

Όμως το ρεκόρ είναι ακόμη μακριά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση