ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Το shortlist σε... «κόσκινο»

Έτσι έχει του τεχνικού διευθυντή στους «πράσινους»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η διαδικασία εξεύρεσης τεχνικού διευθυντή στην Ομόνοια. Οι «πράσινοι» έχουν καταλήξει σε ένα μικρό short list με πιθανούς υποψηφίους με τη διαδικασία αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στο στάδιο των προσωπικών συνεντεύξεων.

Με την χειμερινή μεταγραφική περίοδο να βρίσκεται προ των πηλών, οι ιθύνοντες της ομάδας εντείνουν τις διεργασίες για την εξεύρεση του ανθρώπου που σε συνεννόηση με τον Γιανίκ Φερέρα, θα αναλάβουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Τα κενά στο ρόστερ είναι αρκετά και μέλημα της διοίκησης είναι να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος που θα αναλάβει αυτό το νευραλγικό πόστο.

Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί μια μικρή λίστα με υποψήφιους στόχους με μερικούς εξ αυτών να έχουν προκριθεί. Πλέον, η διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο των προσωπικών συνεντεύξεων όπου ο εκάστοτε τεχνικός διευθυντής παρουσιάζει το πλάνο και τον τρόπο λειτουργίας του στην διοίκηση.

Κύριο μέλημα των ανθρώπων της Λευκωσιάτικης ομάδας, είναι να βρεθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται ο «εκλεκτός» έτσι ώστε ο μεταγραφικός σχεδιασμός να «κτιστεί» πάνω σε ένα μεθοδικό πλάνο, δίχως καθυστερήσεις και «περιπέτειες».

Για την ώρα δεν υπάρχει η οποιαδήποτε συμφωνία και νεότερα επί του θέματος αναμένεται να προκύψουν τις επόμενες ημέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση