ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Το σωστό timing

Καθυστέρηση στις μετεγγραφές ενδεχομένως να στοιχίσει

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Οι Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της Ομόνοιας είναι εξ’ αντικειμένου πολύ σημαντικά ματς, καθώς μέσα από αυτά η ομάδα του τριφυλλιού θα διεκδικήσει την είσοδο της στους ομίλους του Γιουρόπα Λινγκ, άρα και κάποιες χιλιάδες ευρώ περισσότερα από όσα θα πάρει αν παραμείνει στους όμιλους του Κόνφερενς Λινγκ όπου έχει ήδη εξασφαλισμένη τη συμμετοχή της.

Πέραν των λεφτών είναι και η αναβάθμιση του αγωνιστικού -αλλά και του γενικότερου - στάτους της ομάδας στην Ευρώπη.

Η Ομόνοια, ενώ γνωρίζει από το περασμένο καλοκαίρι πως έχει ανάγκη από έναν φορ που κάνει την διαφορά, στην κορυφή της επίθεσης δεν ενισχύθηκε

Η παρουσία του αποδεδειγμένα ικανού Νιλ Λένον στον πάγκο με την ταυτόχρονη συνέχιση της δουλειάς του που απέφερε την κατάκτηση του κυπέλλου, η διατήρηση μιας καλής βάσης παικτών από πέρυσι, η θετική ψυχολογία των παικτών και η δυναμική του κόσμου που εκφράζεται με τα εισιτήρια διαρκείας χωρίς κάτι το θεαματικό στις μετεγγραφές αποτελούν δυνατά όπλα για την ομάδα για στη σεζόν που έρχεται.

Στις αρχές του καλοκαιριού αναφέραμε πως ο μετεγγραφικός σχεδιασμός θα πρέπει να είναι εύστοχος και να ολοκληρωθεί ή να συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό μέσα σε ένα χρονικό διάστημα τέτοιο ώστε να είναι αποδοτικός για την ομάδα για τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις εν πρώτοις υποχρεώσεις και μετά για το υπόλοιπο της σεζόν.

Γράφαμε επίσης μέχρι πρόσφατα ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη πίεση γιατί η πρώτη ευρωπαϊκή υποχρέωση είναι προγραμματισμένη για τις 18 Αυγούστου και ως αποτέλεσμα του γεγονότος αυτού ο χρόνος είναι σύμμαχος

Η Ομόνοια με τις πρώτες τέσσερις κινήσεις (Μπρούνο Φελίπε, Άνταμ Μάθιους, Μπράντον Μπάρκερ, Νεμάνια Μίλετιτς ) αναβάθμισε το βάθος της. αλλά στη συνέχεια … σίγησε.

Για την ώρα όμως δεν καταφέρνει να προσθέσει ποιότητα και λύσεις στο δυναμικό της. Αυτά τα πράγματα απαιτούν σωστό timing, ώστε τα νέα πρόσωπα να έχουν ένα εύλογο χρόνο προσαρμογής στο σύνολο ενόψει των Ευρωπαϊκών αγώνων.

Η Ομόνοια, ενώ γνωρίζει από το περασμένο καλοκαίρι πως έχει ανάγκη από έναν φορ που κάνει την διαφορά, στην κορυφή της επίθεσης δεν ενισχύθηκε. Εκτός αν έχει τη μαγκιά να κάνει μετεγγραφή παίκτη συντομότατα που να προσαρμοστεί στον επιθυμητό βαθμό για το παιχνίδι Ακόμη όμως και... σήμερα να γίνει μετεγγραφή και πάλι δεν είναι τόσο εύκολο το πράγμα.

Όλα αυτά δεν σημαίνουν σε καμία περίπτωση αποτυχία στις μετεγγραφές. Τείνουν όμως την προς απώλεια του σωστού timing. Που ενδεχομένως να στοιχίσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Αυτό θα πρέπει να νοιώθουν οι παίκτες της Ομόνοιας με τη χθεσινή τους εμφάνιση
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ