ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Το στοίχημα με Μπρούνο

Ο Βραζιλιάνος ξεχώρισε στο χθεσινό παιχνίδι αλλά χρειάζεται βοήθειες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στο χθεσινό παιχνίδι για το Σούπερ Καπ η Ομόνοια δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει γκρίνια στις τάξεις των φίλων της. Οι «πράσινοι» χαράμισαν το πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο πέρα από τα δύο δοκάρια, έδειξαν να έχουν αδυναμία στη δημιουργία φάσεων και στην τελική πάσα. Ένα από το θετικά που μπορεί να κρατήσει κάποιος είναι αδιαμφισβήτητα η εμφάνιση του Μπρούνο Φελίπε.

Ο Βραζιλιάνος ξεχώριζε σαν τη μύγα μες το γάλα. Πήρε πάρα πολλές επιθετικές προσπάθειες πάνω του τόσο από τα πλάγια όσο και από τον άξονα αλλά δεν είχε βοήθειες. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ανάγκασε τους παίκτες του Απόλλωνα να τον ανατρέψουν για να του πάρουν την μπάλα ή να τον περιορίσουν με διπλό μαρκάρισμα.

Με την εκρηκτικότητα και την ταχύτητα που διαθέτει αλλά και την άριστη τεχνική του κατάρτιση, μπορεί να δώσει πάρα πολλά στην Ομόνοια στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Για να το πετύχει αυτό όμως χρειάζεται και υποστήριξη από τους συμπαίκτες του κάτι που δεν είχε ούτε στο χθεσινό παιχνίδι αλλά ούτε και στο φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών.

Συνεπώς, για να μπορέσει να ξεδιπλώσει όλες τις αρετές του στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα θα πρέπει να πάρει περισσότερες βοήθειες. Ως εκ τούτου, το μεγάλο στοίχημα για τον Νιλ Λένον είναι να βρει τις λύσεις ούτως ώστε ο Βραζιλιάνος να πλαισιωθεί από τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές και με τον κατάλληλο τρόπο.

Έχει την ποιότητα και μπορεί εύκολα να αποτελέσει ένα από τα πιο δυνατά όπλα για τη φετινή Ομόνοια και στο «πράσινο» στρατόπεδο ευελπιστούν ότι την ερχόμενη Πέμπτη θα βοηθήσει με την απόδοση του ούτως ώστε η ομάδα να εξασφαλίσει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην «Ghelamco Arena» κόντρα στη Γάνδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση