ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Το χρέος προς τον κόσμο

Ξεπληρώνεται με την κατάκτηση του κυπέλλου

Στις 3 Σεπτεμβρίου 2022 η Ομόνοια εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Νέο ιστορικό ρεκόρ διάθεσης Εισιτηρίων Διαρκείας!
Έχουμε ξεπεράσει τα 8460 Εισιτήρια Διαρκείας, μια επίδοση που αποτελεί την κορυφαία στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου! Το προηγούμενο ρεκόρ κρατούσε από τη σεζόν 2010-11, όταν είχαμε διαθέσει 8459 Εισιτήρια Διαρκείας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΛΑΟ που από το 1948 αγκαλιάζει, φροντίζει, προστατεύει και μεγαλώνει τη Βασίλισσα μας. Αυτή η αγάπη, αυτό το πάθος, αυτή η σύνδεση μεταφέρονται από γενιά σε γενιά και φουντώνουν κάθε μέρα περισσότερο! Πρόσω ολοταχώς για τις 9000!
ΟΜΟΝΟΙΑ Αιώνια!».

Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί που θυμούνται αυτήν την ανακοίνωση που εκδόθηκε μια μέρα μετά τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Την προηγούμενη μέρα η Ομόνοια είχε κερδίσει την ΑΕΚ στο ΓΣΠ με σκορ 3-2. Λίγες μέρες πριν (25 Αυγούστου 2022) η Ομόνοια είχε αποκλείσει τη Γάνδη με δεύτερη νίκη(2-0) και ο ενθουσιασμός βρισκόταν σε ψηλό επίπεδο παρά το ότι είχε μεσολαβήσει εκτός έδρας ήττα (1-0) από το νεοφώτιστο Ακρίτα Χλώρακας .

Ο κόσμος περίμενε πολλά από την ομάδα του που προερχόταν από την κατάκτηση του κυπέλου την προηγουμένη χρονιά, που βεβαίως δεν ήταν καλή και η παρτίδα σώθηκε με το κύπελλο. Θυμίζουμε ότι το ρεκόρ που καταρρίφθηκε (8459 εισιτήρια) ειχε σημειωθεί το καλοκαίρι που ακολούθησε την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2009-2010.

Από τότε δεν είδαμε κάποια άλλη ανακοίνωση από την Ομόνοια, οπότε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας για τη φετινή σεζόν. Υποθέτουμε ότι είναι γύρω στις 9 χιλιάδες.

Ε λοιπόν αυτός ο τεράστιος ( η λέξη δεν είναι σχήμα λόγου ούτε δημοσιογραφικό κλισέ, αλλά η τεκμηριωμένη αλήθεια) κόσμος που αυτήν τη σεζόν κατέρριψε το ρεκόρ εισιτήριων διαρκείας είδε τα όνειρα του να κονιορτοποιούνται από την κακή πορεία της ομάδας ( αστοχιών καλοκαιριού και όχι μόνο, ένεκα) έχει περάσει πολλές πίκρες η δε οπαδική του περηφάνια λαβώθηκε βαριά. Θυμίζουμε ότι η Ομόνοια δέχθηκε 12 ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρωπαϊκή της πορεία σε όμιλο δεν πήρε ούτε ένα βαθμό.

Χρωστούν η δεν χρωστούν στον κόσμο ένα τίτλο οι παίκτες;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Το κύπελλο ήρθε με τη σφραγίδα του Ανσαριφάρντ ο οποίος δικαίωσε όλους όσοι δούλεψαν για να έρθει στην ομάδα
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ