ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Τουρλού, τουρλού και ο Νταμπράουσκας

Ξεπλέκοντας το μπέρδεμα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Της κακομοίρας γίνεται. Τέτοια καταιγίδα ονομάτων, ρεπορτάζ, πληροφοριών, φημών, ψιθύρων, ονομάτων, ανακοινώσεων, αποδεσμεύσεων και προσλήψεων… στράβωσε το σβέρκο των Ομονοιατών που παρακολουθούν ένα ατελείωτο παιγνίδι πινγκ πονγκ, θέλοντας έτσι να καταλάβουν τι συμβαίνει στην ομάδα.

Πως ήταν η τότε καταιγίδα με Σωφρόνη, Γιάνσον, Ρέικταλ , η Σάρα και η Μάρα… κάπως έτσι.

Και άμα κανείς ήλπιζε ότι η ομάδα επικοινωνιακά θα έβαζε μια τάξη στην ενημέρωση του κόσμου, ούτως ώστε σιγά, σιγά να κατακαθίσει η σκόνη της νέας αναμπουμπούλας, μάταια περίμενε.

Τι το ήθελαν, έβγαλαν μια ανακοίνωση που περισσότερο μπέρδευε τα δεδομένα, παρά τα διευκρίνιζε.

Τσουβαλιάζοντας τα ΜΜΕ με τα ΜΚΔ, τα ρεπορτάζ με τις φημολογίες και τους ψιθύρους, η διοίκηση επέλεξε να διευθετήσει τις όποιες επικοινωνιακές ατασθαλίες με μια μεγαλύτερη ατασθαλία.

Η ανακοίνωση γεμάτη υπονοούμενα και ασάφειες, ήρθε να δέσει με τις φήμες, πληροφορίες ή και τα γεγονότα που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες.

Θα φύγει ο Ρέικταλ, θα έρθει τεχνικός διευθυντής, θα την βγάλει με υπηρεσιακό, θα έρθει μετά ο νέος προπονητής, μιλά με Αναστασίου, που θα είναι προπονητής, μα θα γίνει τεχνικός διευθυντής, μα ίσως να είναι σύμβουλος, αφού μπορεί να φύγει ο Σίμος, μαζί με τον Γρηγόρη, μα μπορεί να επιστρέψει ο Καιάφας ή ο Παπουλής, τελειωμό δεν έχει η ασάφεια επί των γεγονότων.

Τελικώς προκύπτει η επίσημη αποδέσμευση του Νορβηγού, μεσολαβεί το ρεπορτάζ για τον Νταμπράουσκας, μαζί και κάποια δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον Βέντσελ για τιμ μάνατζερ και τον Πετσαϊουόλι για τεχνικό διευθυντή, βγαίνει και η ανακοίνωση για τον Ελλαδίτη πρώην τεχνικός της Κηφισιάς, διαβάζεις τον ρόλο που του έδωσαν και μένεις τάβλα!!!

«Σύμβουλος Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού» λεν για τον Αναστασίου και κάπου εκεί μπερδεύεσαι περισσότερο αφού σου δίνεται η εντύπωση ότι διαβάζεις το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα, της οποίας ηγείται, τ’ όνομα του δεν αναφέρω καθότι προληπτικός.

Άμα σ’ όλα τα πιο πάνω και άλλα πολλά, μην καταγράψω φήμες και ψιθύρους, προσθέσεις τις αντιδράσεις του κόσμου τον τελευταίο καιρό που έφτασε πια στο σημείο ν’ αναθεματίζει τους πάντες και τα πάντα, δυσφορώντας ακόμη και όταν η ομάδα κερδίζει, καταλαβαίνεις ότι η κατάσταση είναι τουρλού, τουρλού ή για ζουρλομανδύα.

Έγινε μεν μια προσπάθεια εκ μέρους της διοίκησης, να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα μέσα από τις δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρίου, μα η σκόνη δεν έχει κατακάτσει.

Μαζεύοντας κάπως τα πράγματα και για να βοηθηθούμε όλοι μήπως και καταλήξουμε κάπου, παίρνω το θάρρος να σου αναφέρω τα γεγονότα και μια πληροφορία μας.

Η ομάδα είναι στη πέμπτη θέση, απέχοντας δέκα βαθμούς από την κορυφή, αγωνίζεται την Κυριακή στη Λεμεσό κόντρα στον Άρη και στον πάγκο της θα κάτσει ο άλλοτε προπονητής, νυν υπηρεσιακός και μελλοντικός σύμβουλος στρατηγικού ποδοσφαιρικού σχεδιασμού, Γιάννης Αναστασίου.

Την ερχόμενη Τετάρτη αναμετράται στη Λευκωσία σε νοκ άουτ ματς με την ΑΕΖ για την προημιτελική φάση του κυπέλλου…ενώ η πληροφορία μας την οποία ευθύς εξ αρχής δημοσιεύσαμε είναι ότι προπονητής της Ομόνοιας για το 2024-2025 θα είναι υπό, πλαγίως ή οριζοντίως του Αναστασίου, ο κύριος Νταμπράουσκας!!

Ουφ!!! Καλά ξεμπερδέματα!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση