ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Τρεις νίκες πριν τη στέψη

Τρία βήματα μένουν με το πρώτο να επιδιώκεται να γίνει τη Δευτέρα

Η Ομόνοια θέλει να πάρει αυτό που της αξίζει στη σεζόν. Αυτή την επιθυμία τη δείχνει σε όλη τη διάρκεια (της σεζόν). Άλλωστε αυτό της άξιζε και πέρυσι που η διακοπή τη βρήκε πρώτη, αλλά η πανδημία …έθεσε τέρμα στο πρωτάθλημα.

Με την ποιότητα ως κινητήριο δύναμη, παρουσιάζει με τα ίδια πρόσωπα, αλλά περισσότερη συνοχή, σοβαρότητα και με τον ίδιο προπονητή-αναμορφωτή (Χένινγκ Μπεργκ) ένα δομημένο σε όλα τα επίπεδα σύνολο, σχεδόν απόλυτα συγκεντρωμένο- δεν χαλά εύκολα το μυαλό των παικτών - που τώρα έχει φθάσει τρία βήματα πριν το τέλος. Ον δε πρώτο, διατηρεί παράλληλα και το βαθμολογικό προβάδισμα έναντι των άλλων ανταγωνιστών.

Θα επιδιώξει να πατήσει γερά για να προχωρήσει και να σμικρύνει την απόσταση από το τέρμα

Η ομάδα τρέφεται από την άμυνά της, εφαρμόζει το σύνηθες επιθετικό της πλάνο και εκμεταλλεύεται τις πολλές λύσεις που έχει. Eκμεταλλεύεται δε γενικότερα τις συνθήκες στους πλείστους της αγώνες και επιβάλλεται στο γήπεδο.

Τρεις νίκες μακριά! Τρία βήματα μακριά, αν θέλετε από την κούπα. Τη Δευτέρα πάει για να κάνει το πρώτο εκ των τριών. Θα επιδιώξει να πατήσει γερά για να προχωρήσει και να σμικρύνει την απόσταση από το τέρμα.

Χωρίς τον Λοΐζο Λοΐζου θα παραταχθεί όπως δείχνουν τα πράγματα η Ομόνοια στο ντέρμπι με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ. Ο 17χρονος διεθνής άσος δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον αστράγαλο και οι ιθύνοντες του τριφυλλιού δεν θέλουν να ρισκάρουν με την περίπτωση του, Καλά είναι τα νέα για τον Γιάννη Κούσουλο ο οποίος ανεβάζει στροφές και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να βρίσκεται στη διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας,

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση