ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Τριάδα με καλές συστάσεις και πολλές προσδοκίες

Ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της ομάδας Ανδρέας Δημητρίου αναφέρθηκε σε τρεις πολύ αξιόλογους προπονητές

«Η διαδικασία είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Έχουμε καταλήξει σε τρεις περιπτώσεις πολύ αξιόλογων προπονητών. Είναι σε εξέλιξη η διαδικασία με τις προσωπικές συνεντεύξεις. Μέσα στις επόμενες μέρες θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τον νέο προπονητή».

Αυτή ήταν η τοποθέτηση του επί του Τύπου εκπρόσωπου της Ομόνοιας Ανδρέα Δημητρίου στην ερώτηση που του υποβλήθηκε χθες από το ρεπόρτερ της Cytavision για το που βρίσκεται το θέμα του προπονητή. Κρατάμε το χαρακτηρισμό «τρεις περιπτώσεις πολύ αξιόλογων προπονητών». Αυτό ερμηνεύεται ότι έρχεται προπονητής με προδιαγραφές Χένινγκ Μπεργκ, ή κάποιος που είναι ανάλογου επιπέδου.

Δηλαδή άνθρωπος με το ειδικό βάρος που απαιτεί ο πάγκος της δημοφιλέστερης ομάδας του τόπου. Ο κόσμος αναμένει εναγωνίως με τις μέρες για το πρώτο ματς κυπέλλου με την ΑΕΛ, (16 Μαρτίου), να λιγοστεύουν, αφού ο δείκτης του ημερολογίου καταγράφει σήμερα την έβδομη μέρα του μήνα.

Ούτε μία τελική!

Όσο για τη χθεσινή εμφάνιση –όσο παίχτηκε το ματς- δεν μπορεί να κριθεί θετικά. Η ομάδα ήταν νωθρή και αργή, ενώ στα 26 λεπτά που παίχτηκε ποδόσφαιρο, δεν έκανε ούτε μια τελική προσπάθεια!

Με ανακοίνωση της η ΚΟΠ αναφέρει ότι θα ενημερώσει σε μεταγενέστερο στάδιο για την τύχη του διακοπέντα αγώνα στο Δασάκι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση