ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Ξεκάθαρο το μεταγραφικό πλάνο

Τα νεότερα μετά την... παρουσίαση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας παρουσιάστηκε σήμερα από την Ομόνοια και με τον Γιάννη Αναστασίου ξεκαθάρισαν τα δεδομένα όσο αφορά το μεταγραφικό πλάνο. Οι δύο τους εδώ και μήνες, όπως αποκάλυψε ο Λιθουανός ακολουθούν κάποιες περιπτώσεις οι οποίες ταιριάζουν στη δική του φιλοσοφία.

Αρχικά ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στους παίχτες που ψάχνει η ομάδα της πρωτεύουσας. Δεξί μπακ, εξτρέμ, επιτελικός μέσος και κεντρικός αμυντικός είναι οι προτεραιότητες των «πρασίνων» και οι θέσεις οι οποίες ο Λιθουανός θέλει να καλύψει.

Παράλληλα ο Γιάννης Αναστασίου ξεκαθάρισε το σκηνικό με τον Μορετό Κασαμά, αφού βρίσκεται εκτός πλάνων. Επιπλέον υπάρχει ενδιαφέρον για τους Μπάκιτς και Ουζόχο, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι χειρόπιαστο ακόμη.

Μέρα με τη μέρα τα δεδομένα αλλάζουν, με τον στρατηγικό σύμβουλο της ομάδας να αναφέρει ότι υπήρξαν επαφές με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποφάσισαν να μη προχωρήσουν στη μεταγραφή λόγω του ότι θεωρούν πισωγύρισμα την Κύπρο σε αυτό το σημείο της καριέρας τους.

Επομένως, η δουλειά συνεχίζεται και το πλάνο προσαρμόζεται. Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε ότι η ομάδα είναι έτοιμη να αντικαταστήσει όποιον εν τέλει αποχωρήσει από την ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση